reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Haha to ja jem ogórki i kapustę popijam kefirem a później przegryzam twaróg. Na koniec wyciągam ciasto. :):) I co z tego będzie :):)
Haha fakt trzeba uważać z imionami [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja lubię proste polskie imiona, nie podobają mi się wymyślne... I takim oto sposobem mamy Piotra i będziemy mieli Helenkę (ew. Antka) [emoji16]

hchy3e3k39v7obqp.png
popieram. dlatego ja chcę Pawła, Ryszarda lub Marysię ale mąż wymyślił sobie Egon i nie da się przegadać :(

reklama
U nas akurat wybór imienia był przypadkiem . Tak bardzo w ciąży mi się podobały imiona ze zdrobnieniem na ka - Emilka, mąż od razu odrzucił, bo nasza przyjaciółka ma takie imię , potem Natalka. Wszyscy mi mówili przez całą ciąże, że każda Natalia jaka znają jest głupia, dziwna itd. Zaczełam sobie przypominać Natalie wśród moich znajomych i po urodzeniu zdecydowałam Amelia . Następnego dnia mąż poszedł zarejestrować trzeba było szybko, żeby mąż mógł dostać jak najszybciej urlop.

Nasze dzieci też na początku nie mogły zaakceptować 3 lata temu ze ich braciszek będzie miał na imię Kostek. A teraz nie wyobrażają sobie, że miałby mieć inaczej.

oar8pg4njr6t44vs.png

Kasiu, mi tez sie bardzo podobaja polskie imiona :) Twoje np - na bierzmowanie sobie wybralam:)
Ale mojego ukochanego w zaden sposob nie moge przekonac :(

Wojtek i Agatka - piekne imiona :)
Jak moja najwspanialsza na swiecie siostra :))

A moze by tak nowy watek z imionami ? :)

Najgorsze jest wlasnie to, ze wszystkie fajne imiona sa u nas w bliskiej rodzinie i.. Dlatego moj P. Nie chce powtarzac. Podoba nam sie np Mikołaj, ale jest juz, Hubert tez.. :)

Podoba mi sie Agatka :) moze zgapie ;) chyba nie populatne teraz nie? Nie znam wielu.
Ja niechce oklepanego imienia. Patrze na najpopularniejsze imiona oraz na imiona w zloblach. Bardzo podobal mi sie franek.. Ale frankow u nas jak mrowkow. W moj dziadek byl franek choc moze nie byl chory wzorem do nasladowania :)
Podoba mi sie Hania.. Duzo ich. Moj maz wyskoczyl z Teresa. Po fajnej babci. Ale jakos nie wiem... Podoba mi sie tez Ewa. Proste imie i tez nie nalezy do popularnych teraz. Zobaczymy. Nie mysle o tym jeszcze intensywnie. Po usg polowkowym gdzi poznamy plec zaczniemy wymyslac.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry