Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a jak to jest? Bo mi na samym początku ciąży wpisali termin porodu na 9.06 bo mała była ciut mniejsza. Termin z miesiączki wychodzi mi na 3.06 i w 13tc i 20tc mała idealnie wpisywała się w te wymiary ale terminu już nie zmieniali. Teraz w razie jak będę chodzić po terminie to mogą przytrzymać mnie do końca 43tc? Będą się kierować tc czy tp z książeczki?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tak tez licze bo wg tego tera jest 32+6 a wczoraj Pani Doktor na IP mowi ze wczoraj byl 33 tc...dalej licze po terminie z pierwszego usg a nie z om.Najbardziej wiarygodny jest termin z pierwszego usg na którym jest już zarodek, mimo, ze później dziecko większe może być i podgonic to już nie zmieniają
Niby tak ale ja nie mam zaufania co do tego pierwszego usg. Strasznie słaby sprzęt, pani mamrotała że nie wyraźnie widzi. Następne usg dopochwowe każdy inny lekarz kazał mi poskładać pięści pod tyłek bo mam tyłozgiecie i tak lepiej widać. Nic to pozostaje mi mieć nadzieję że zalapie się jeszcze na maj [emoji16]Najbardziej wiarygodny jest termin z pierwszego usg na którym jest już zarodek, mimo, ze później dziecko większe może być i podgonic to już nie zmieniają