Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymamy mocno*** pelnia zaczela dzialacDziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
Powodzenia ;-)Dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
Ooo jacieDziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110] nie martw się jak same zaraz nie przyjdą to wywołają tymi swoimi sztuczkami. Dawaj znać [emoji1]Dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
To u mnie termin porodu wypada właśnie po 22 tygDziewczyny a pytanie takie jaki macie stosunek do porodu od poczucia pierwszego ruchu dziecka? W sensie czy myslicie ze to prawda ze od poczucia 1 ruchu pierworodka urodzi w ciagu 20-22 tygodnia po poczuciu ruchu a wielorodka po 22-24 tygoniach?