Malinowa123
Fanka BB :)
Dziewczyny! Ciagly bol jak na okres i plecow na odcinku ledzwiowym promieniujacy az na cale nogi
do tego co raz skurcz dosyc bolacy... jak myślicie jechać rano na IP? Bo juz nie wiem co robic, az tak mnie nigdy nie bolalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi najbardziej przydały się pieluszki tetra franela. Warto zapakować dodatkowy kocyk bo jak się dziecku uleje albo posika, to się przyda. Warto też mieć swój mięciutki papier toaletowy, albo nawet ten mokry po porodzie napewno się przyda, a w szpitalu różnie bywa czasem papier ścierny w kibelku.A pytanie do mam juz po porodzie,czy macie jakies porady co by jeszcze spakowac do torby szpitalnej?ja juz juz prawie wszystko mam ,ale ciagle cos dopakowuje [emoji848]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziewczyny! Ciagly bol jak na okres i plecow na odcinku ledzwiowym promieniujacy az na cale nogido tego co raz skurcz dosyc bolacy... jak myślicie jechać rano na IP? Bo juz nie wiem co robic, az tak mnie nigdy nie bolalo
To ja mam pomysł może.jakis wątek tatusiowy założymy żeby chłopy mogli się wzajemnie wspierać haha mój też dopytuje ale częściej ja mu newsy sprzedajeHhahaha moj tez jak dlugo nie opowiadam o Was to pyta "i jak tam? Cos ciekawego na forum?")
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poczułam pierwsze ruchy bardzo szybko ok 13, 14 tc a urodziłam w 33 więc mniej więcej się zgadza...Dziewczyny a pytanie takie jaki macie stosunek do porodu od poczucia pierwszego ruchu dziecka? W sensie czy myslicie ze to prawda ze od poczucia 1 ruchu pierworodka urodzi w ciagu 20-22 tygodnia po poczuciu ruchu a wielorodka po 22-24 tygoniach?