Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak Monya, nie biorę nic.Ok dzieki..w razie co ma ale... johnsona a tym nie dsm dotknac rozalkowej pupy za bardzo sie zlych rzeczy naczytalam...
![]()
![]()
Ja biore Bephanten i Linomag.Anulka jestes na fit wczasach
Dziewczęty wyraźcie swoje zdanie proszęco zabrac dla malej do szpitala do pupy ? Wiece, ze ja to kosmetykow niet dla niej na poczatku - tylko woda i maka ziemniaczana oczywiscie jak nic sie nie bedzie dzialo. Ale nie wiem czy mnie polozna ie przegoni z torebka maki do pupy dla malej
poza tym to bedzie swiezo urodzony bąbelek ta dupina bedzie tska delikatna... co wziac wiec ? Bepanten, krem z cynkiem czy krem bez cynku ?
![]()
![]()
No chyba jutro wychodzimy [emoji38]Ja po ostatnim pobycie schudlam chyba z 2 kg i to mnie dokarmiali haha [emoji23] aa wie dziewczyna co dobre [emoji16] Anulka wy moze niedlugo do domu pojedziecie co? Nadrobisz z jedzeniem hehe
Anulka jestes na fit wczasach
Dziewczęty wyraźcie swoje zdanie proszęco zabrac dla malej do szpitala do pupy ? Wiece, ze ja to kosmetykow niet dla niej na poczatku - tylko woda i maka ziemniaczana oczywiscie jak nic sie nie bedzie dzialo. Ale nie wiem czy mnie polozna ie przegoni z torebka maki do pupy dla malej
poza tym to bedzie swiezo urodzony bąbelek ta dupina bedzie tska delikatna... co wziac wiec ? Bepanten, krem z cynkiem czy krem bez cynku ?
![]()
![]()
Anulka jestes na fit wczasach![]()
![]()
![]()
No chyba jutro wychodzimy [emoji38]
Zając ja bym nic nie brała. U mnie w szpitalu nie kąpią dziecka zeby ta maź sie wchłonęła, więc po co jeszcze paćkać pupę kremem?
![]()
Nie wiem jak wy, ale ja mam dość tej pogody.
Raz zimno raz ciepło, nie wyrabiam, coraz gorsze samopoczucie przez to.