sunnyday
Fanka BB :)
Ja zrobiłam leczo z kurczakiem i ryżU mnie tez lodowka pusta, od 2 godz wypieram sie do sklepu ^^ ale mi sie nie chce i nie mam pomyslu na obiad... podrzuccie jakis!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobiłam leczo z kurczakiem i ryżU mnie tez lodowka pusta, od 2 godz wypieram sie do sklepu ^^ ale mi sie nie chce i nie mam pomyslu na obiad... podrzuccie jakis!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zrobiłam leczo z kurczakiem i ryż![]()
Dzisiaj dorwalam w lidlu bylo ich pelno [emoji4]
![]()
Mmmm nieźle brzmi.... Mi ostatnio weny brakuje. A kiedyś tak lubiłam coś gotować...Ja w koncu robie : zupe krem brokulowo-porowy i zapiekanke z ziemniakow, kalafiora, szynki z sosem takim a'la carbonara - jeszcze tego nie robilam, zobaczymy co wyjdzie)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm nieźle brzmi.... Mi ostatnio weny brakuje. A kiedyś tak lubiłam coś gotować...
a czego tu się wstydzić , ot taka pamiątka ze kiedyś nosiłaś dziecko pod sercemJa też mam (kilka
) rozstępów i całe szczęście tylko kilka przy tym jak przytyłam powinnam mieć ich chyba 3 albo 4 razy tyle .
Ja dokladnie tak samo... kiedys wymyslalam cuda na kiju, a teraz jakos smaki inne i tak tego nie czuje. Mam nadzieje ze po ciazy to wroci bo uwielbiam gotowac i... jesc;D
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja właśnie bardzo mało przytyłam,mam tylko brzuch ale chyba po prostu za szybko ostatnio urósł.
Ciągle się i tak smaruję bo na piersiach wyskoczyły mi wcześniej i już znikają po moim kremie i teraz mocno mocno smaruję brzuch ,żeby tego nie wyszło nie wiem ile no i mam nadzieję,że znikną chociaż w takim stopniu jak na piersiach czyli praktycznie całkowicie![]()
Po prostu taka tendencja do rozstępów i nic z tym nie zrobię. Mam taką cienką skórę,że wszystko przez nią widać