Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też już dawno odstawiłam witaminy i tylko folik. Mi się wydaje że to po prostu zmienia się moda i akurat teraz wyszukuje się więcej na ten czy inny temat. Jak chodziłam w ciąży 8 i 9 lat temu wszystkie lykalysmy witaminy i było okMiałam dziś klientkę, rozmawiałyśmy o ciąży, noworodkach itp. Przeraziłam się, jak opowiedziała mi o jakichś witaminach dla kobiet w ciąży (chyba Femibion albo coś z Fem na początku) które zawierały zmutowany kwas foliowy, po którym dzieci rodziły się z autyzmem :-/ I o szczepieniach dla dzieci dała mi taki wykład że aż włos się jeży na głowie :-/
Ja już jakiś czas temu odstawiłam witaminy i zostawiłam sam kwas foliowy...
![]()
Taki mój przypadek jest wyjątkowySokoleoko o matko, ale strasznie niemiłe wspomnienia masz z tego szpitala, bardzo mi przykromnie spotkały same pozytywy, dlatego tez mogę się tak wypowiadać o oddziale ginekologicznym w Wejherowie. A dr Kubicka rzeczywiście, przypomniało mi się- ostatnio, gdy byłam na wizycie, to położna, gdy odebrała tel., to powiedziała, ze dr już nie przyjmuje nowych pacjentek. Szkoda.
W sumie racja, nie ma co dawać się zwariować :-)Ja też już dawno odstawiłam witaminy i tylko folik. Mi się wydaje że to po prostu zmienia się moda i akurat teraz wyszukuje się więcej na ten czy inny temat. Jak chodziłam w ciąży 8 i 9 lat temu wszystkie lykalysmy witaminy i było ok