Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O biedactwo.. Ja narzekam na swoje ale przy Twoich to pikuś.. Nogi do góry i odpoczywaj!
Matko boska, współczuje , już prawie meta trzeba wytrzymać te ostatnie dni a do tego czasu na kanapę i nogi w góre .Stan moich nog zostawie bez komentarzy![]()
![]()
![]()
Dermatix,ale on drogi to tak w razie w to szkoda kupowaćJakie te maści kupiłyście na blizny? Już się pogubiłam. Ja nie mam jeszcze rozstepów , ale tez kupię w razie w.
Kłucie to podobno szyjka się rozwiera. Ja mam też czasem takie kłucia w pochwie jak przed okresem,czyli coś może się mi już rozwierać tym bardziej ,że ostatnio mam takie uczucie luzu albo całkowitego spięcia tam na dole. Ślisko też mam już jakiś czas. W poniedziałek się dowiem czy coś się tam dzieje.ja od 3 dni mam takie uczucie klucia w pochwie , a i skurcze łapią mnie częściej , dodatkowo mam ślisko tam na dole jakieś upławy ale bezbarwne . Oby to jeszcze nie tobo czuje ze dzidzia dalej źle ułożona .
Jak słyszę to "mamooo" to biorę swoją poduchę węża i na zamkniętych oczach idę do niej się położyć, bo wiem, że tak pospi do 8, a beze mnie wstaje o 6 [emoji16]Polecam! W szczególności że dziś w ni u 3 razy wstawałam na siusiu, jakiś koszmar się zrobił , ale jak nie pić w taką pogodę?U mnie dzis budzenie o 4, córka mnie obudzila ty .swoim ,,mamoooo,, i juz po spaniu [emoji22] ciężki dzien sie zapowiada .
Ja kupilam liscie malin i zamierzam pić,ale jeszcze poczekam troszke![]()
![]()
Moze i ja ze swoimi troche po polidniu na balkon wyjde bo na komunie z takimi bialasami...
![]()
![]()
Tak ja wlasnie dzis rano czytalam o tym. I ze podbarwiony krwia znaczy ze porod niedlugoznaczu szybciej niz mialby byc sam.
![]()
![]()
Jakąś gazetkę z Pepco dziś miałam w skrzynce to przejrzałam ale nic mnie nie powaliło na kolana z niej więc nie wiemMłodamama ojojoj współczuję [emoji22] jeszcze chwilkę.
Była któraś w pepco dzisiaj? Podobno nowości i promocje, ale nie wiem czy się opłaca
![]()