Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby szybko i jak najmniej boleśnie [emoji6] powodzenia [emoji4]Tak więc aktualnie siedzę w WC, po lewatywie. Mają mi dać jeszcze jakieś czopki. Skurcze się już jakieś piszą na ktg. Zobaczymy co będzie dalej
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz mnie ostatnio mój tak wkur....że normalnie szok wszystko mnie wnerwia, on totalnie olewa to że ja w ciąży ciągle o działce gada bo kupiliśmy taką ogrodniczą (ja też się z niej cieszę, ale taki ważny dzień przed nami)Aha i pokłociłam się z mężem o to, że za głośno oddycha, a on mi zarzucił, że robię strasznie głupie miny, gdy mu coś wypominam. Jesteśmy na siebie obrazeni.
Muszę się z nim jutro pogodzić. Jesteśmy oboje nienormalni, że o takie coś potrafimy drzeć koty.
Dobranoc dziewczyny!
Ja ostatnio jak chciałam sprawdzić szyjke macicy, do której nie dosiegnelam [emoji16] odkryłam główkę dziecka i to naprawdę bardzo nisko, tak z 5 cm od wejścia, na pewno głowa bo duze i okrągłe[emoji1]Czy tylko ja nie czuję główki swojego dziecka? Nie wiem gdzie ona jest ,w ogóle jej nie widać ani nie czuć
Mój gada ciągle o aucie. Nie tylko gada, ale i wkłada w niego kasę. No, ale jak się nie słucha żony, która tłumaczyła, że 10-letnie auto to nie jest dobry zakup...Wiesz mnie ostatnio mój tak wkur....że normalnie szok wszystko mnie wnerwia, on totalnie olewa to że ja w ciąży ciągle o działce gada bo kupiliśmy taką ogrodniczą (ja też się z niej cieszę, ale taki ważny dzień przed nami)
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio na wizycie zapytałam lekarza jak jest dziecko ułożone. Okazało się, że głowa w dół. Główka jest naprawdę bardzo nisko. Lekarz mi pokazał gdzie, ale ja jej sama nie wyczuje.Czy tylko ja nie czuję główki swojego dziecka? Nie wiem gdzie ona jest ,w ogóle jej nie widać ani nie czuć
Ja czuje tylko chyba dupsko i plecy czasem stopki ale glowa jest na dole wiem bo widzialam na usg i tyle mi wystarczyCzy tylko ja nie czuję główki swojego dziecka? Nie wiem gdzie ona jest ,w ogóle jej nie widać ani nie czuć