Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja dzis darowalam nawet mycie podlogi [emoji33] ale maz juz konczy prace, wraca do domu, ogarniamy sie i idziemy spacerkiem - mam nadzieje ze dojde
- na randke [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie akurat kwestia bólu i cc nie stresuje tak jak myśl czy sobie poradzę jako matka oraz czy còreczka będzie zdrowa. W tym momencie czuję zarówno radość jak i poddenerwowanie.Jestem przybajmniej spokojna ze wszystko załatwiłam przed i udało sie donosić do bezpiecznego terminuZ jednej strony fajnie tak miec dokladna date i wiedziec kiedy powita sie maluszka [emoji4]. Z drugiej chyba wiekszy stres.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie akurat kwestia bólu i cc nie stresuje tak jak myśl czy sobie poradzę jako matka oraz czy còreczka będzie zdrowa. W tym momencie czuję zarówno radość jak i poddenerwowanie.Jestem przybajmniej spokojna ze wszystko załatwiłam przed i udało sie donosić do bezpiecznego terminu![]()
Dziewczyny a powiedzcie mi czy u którejś gin bierze pod uwagę datę z USG i jak tak to z którego...ja ciągle brudzę na brązowo, dziś umyłam okna w poniedziałek szpital i tak się zastanawiam czy ja idę t na kontrolę czy gin przejęła się datą z USG...kurna to czekanie jest straszne, często płacze bo dzieci muszę zostawić...dobrze że jest działka to leże na słonku
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom