• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pewnie hormony mi budują ale dla mnie to jest nie pojęte że ja sprzątam całą kuchnie a mój K leży i ogląda telewizję wiedząc że od tego czy będę leżeć zależy życie naszego dziecka. myślę wtedy że jemu nie zależy na nim ale on się zachowuje jakby zapomniał jak wczoraj płakałam i nie wiedział o co jestem zła.

reklama
Pewnie hormony mi budują ale dla mnie to jest nie pojęte że ja sprzątam całą kuchnie a mój K leży i ogląda telewizję wiedząc że od tego czy będę leżeć zależy życie naszego dziecka. myślę wtedy że jemu nie zależy na nim ale on się zachowuje jakby zapomniał jak wczoraj płakałam i nie wiedział o co jestem zła.
Normalne powinien pomóc, ale to facet , nic nie poradzisz. U mnie tak samo, wstaje chora z łóżka, żeby rozwiesić pranie a R leży i ogląda hobbita. Też bym chciała żeby biegał i dbał o mnie, ale wiadomo life is brutal [emoji6]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Witaj Kaczak! Mamy ten sam termin ;). Bylas juz u lekarza? Jak sie czujesz?

Majka odpusc! Od balaganu nic sie nikomu nie stanie, a od lekcewazenia nakazu lezenia juz niestety moze :(. Olej faceta, olej dom, malwnstwo jest teraz najwazniejsze

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry