Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może jednak powinnaś położyć się do szpitala? Jak nie daj Boże coś złego się wydarzy to bedziesz miała do siebie i męża pretensje. Nie masZ nikogo kto mógłby Ci pomóc? Może mężowi zrobiłoby się głupio i wziąłby się za robotę jakby widział, że innym również zależy aby krwiak się wchłonął.No i długo nie poleżałam. Jak mam leżeć jak reszta domu też leży i tylko widzę jak brud się nawarstwia. Na szczęście szybciutko wszystko ogarnęłam i kładę się dalej ale zdenerwowałam się bardzo. Co zrobić widziały gały co brały.
Może IP?Brązowa wydzielina na wkladce. Kurcze co robić. Wizytę mam dopiero we wtorek. Z niepkoju juz mnie wszystko boli :/ jesteśmy w Niemczech u rodziny. Trochę się wczoraj przeciazylam. Podróż, później spacer z wózkiem i wizyta na sali zabaw.
Wchodzę do neta oczywiście poronienie i teraz jeszcze bardziej się martwię. Rozsądek opuszcza w takich chwilach.
Wczoraj większa plama na wieczór dzisiaj mniejsza w południe.
Wszystko zależy od Ciebie. Jeśli uważasz , że większym stresem będzie wizyta na IP, to wracaj do domu. Moim zdaniem szybka diagnoza to spokój dla Ciebie i dziecka. Nie oszukujmy się , ale nerwy wcale nie są dobre.Nie wiem sama. Nie chcę panikować. IP w Niemczech tez będzie dużym przeżyciem samo w sobie. Zastanawiam się czy jutro do pl nie wracać. I w pon do lekarza nie iść.