reklama

Czerwcowe mamy 2017

Uff... ja już po obiadku. Teraz moge pisać.
Jak bedzie zielinka za wcześnie to sie umowisz na inny termin i tyle. Ja muszę isc jutro bo mi się zwolnienie kończy. Przy okazji sprawdze z gin moje winiki badan itp

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Ja mówię o tym 3D na pamiątkę, zastanawiam się kiedy. Jakbym wstrzeliła się między usg na nfz miałabym większą kontrolę nad maleństwem :D Nic to zobaczę. Zostało mi skierowanie z luxmedu na usg to je teraz wykorzystam ale idę 23.11 będzie to 12+4dc z racji na to że moja dzidzia jest ciut młodsza przez długie cykle i opóźnioną owulację. A w czwartek idę po zwolnienie na nfz to się dowiem kiedy mam przyjść i pewnie też mi zrobi :D

Uuu to mocnego żołądka ci życzę. Ja mialam glukozę z obciążeniem w tamtym roku na zakaźnym robioną i pomimo że w ciąży nie bylam to glukoza wygrała

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
Wiem :-( juz raz to pilam ze 3 lata temu bo mialam wysoki cukier na czczo :-( a podobno przy policystycznych jajnikach jest wskazane picie glukozy wczesniej. Wiec pije :-( powiedziala Doktor.ze moge dodac cytryny ;-) moze pomoze

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Wiem :-( juz raz to pilam ze 3 lata temu bo mialam wysoki cukier na czczo :-( a podobno przy policystycznych jajnikach jest wskazane picie glukozy wczesniej. Wiec pije :-( powiedziala Doktor.ze moge dodac cytryny ;-) moze pomoze

m3sx9jcg8o411yy9.png
Mi i cytryna nie pomogła ale może dlatego że jednak choroba mnie wtedy zawaliła z nóg w ciągu jednej nocy

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry