Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Mozna kupic bez recepty ?Wczoraj moja gin poleciła mi na wzdecia i zaparcia coś takiego jak Laximama. Proszek który jak się zaleje woda to robi się kisielek. Pychotka o smaku granatu. Zobaczymy czy pomoże
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mozna kupic bez recepty ?Wczoraj moja gin poleciła mi na wzdecia i zaparcia coś takiego jak Laximama. Proszek który jak się zaleje woda to robi się kisielek. Pychotka o smaku granatu. Zobaczymy czy pomoże
![]()
I tego się obawiam, jestem dosyć wrażliwa tam w środku a nie chciałabym złapać infekcji, luteine będę jeszcze wkładała 6 dni i się obawiam. Czy można się czymś wspomagac? Coś dla podniesienia ph czy zabezpieczenia przed infekcjami jest dla ciężarnych?Ja tez luteina brać nie moglam dlatego od 6tc biorę duphaston. Moja gin mowi ze właśnie ten lek może zmieniać pH w pochwie i stad te dziwne infekcje.
![]()
I tego się obawiam, jestem dosyć wrażliwa tam w środku a nie chciałabym złapać infekcji, luteine będę jeszcze wkładała 6 dni i się obawiam. Czy można się czymś wspomagac? Coś dla podniesienia ph czy zabezpieczenia przed infekcjami jest dla ciężarnych?
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom