reklama
Na tym jednym zdjęciu jest sam krwiak a na drugim widać go przy lozysku z tego co tu pisze to ma 32 na 22 milimetrySprubóję przez tel
Kum
Fanka BB :)
Mialam kolezabke z 5cm. Lezala w szpitlu chyba ze 3tyg. Krwawila bardzobalenw dalszej ciaxy jakos w 13-14tc. Potem bylo ok. Jest ciezko ale spokojnie. Tylko spokoj mkze cie uratiwac! Stres zaszkodzi. Badz dobrej mysli.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
madziarra21
Mati przytulam
wiem kochana co czujesz, też to przechodziłam już 2 razy i teraz tak bardzo sie boję... jestem z Tobą myślami kochana
Majka z krwiakiem do czynienia nigdy nie miałam, ale z tego co widzę na zdjęciu to Twoja fasoleczka jest juz duża, robi się mały silny człowiek i wierzę, że sobie poradzi z tym intruzem. Odpoczywaj dużo. Nie chcieli Cię zostawić w szpitalu?

Majka z krwiakiem do czynienia nigdy nie miałam, ale z tego co widzę na zdjęciu to Twoja fasoleczka jest juz duża, robi się mały silny człowiek i wierzę, że sobie poradzi z tym intruzem. Odpoczywaj dużo. Nie chcieli Cię zostawić w szpitalu?

mlodamama21
reklama
Dzięki dziewczynki za pocieszenie.
Sokoleoko dzisiaj na prawdę nie jestem w stanie z nikim rozmawiać
No dzidzia ładna i silne serduszko pierwszy raz słyszałam ale wciąż mam te słowa lekarza w głowie "jeszcze żyje " na za tydzień umowie się z jakimś lekarzem bo teraz to nic nie da a tak będzie porównanie czy się wchłania
Sokoleoko dzisiaj na prawdę nie jestem w stanie z nikim rozmawiać
No dzidzia ładna i silne serduszko pierwszy raz słyszałam ale wciąż mam te słowa lekarza w głowie "jeszcze żyje " na za tydzień umowie się z jakimś lekarzem bo teraz to nic nie da a tak będzie porównanie czy się wchłania