reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Monya gratuluję Syna[emoji38]
Super wieści [emoji1] jak się dowiem ze mam dziewczynkę to się najwyżej zamienimy [emoji38]
Majka uspokoj się, jesteśmy teraz kłębkiem nerwów i nasze dzieci to czują [emoji53] na pewno nie jesteś złą matką [emoji4] trudno się przyznać ale czasem każda z nas ma takie głupie myśli. .. Pogoda tez nie pomaga. .. Będzie dobrze, może zagrajcie po południu w jakąś grę?

reklama
Wiecie co ja to chyba jednak jestem złą matką... Mój syn ostatnio doprowadza mnie do szału. Jest wredny, robi po złości z uśmiechem na twarzy. Nie mówię że cały czas ale momentami muszę usiąść i wziąć 10 oddechów bo budzi we mnie dziwne emocje. Myślami wyobraźni normalnie lecę strzelić mu w pysk, to okropne. Obiecuję mu że wymyśle taką karę że mu w pięty pójdzie a potem zapominam a on jest jak do rany przyłóż. Zwariuje...
Majka to zależy co robi. Często lepiej nie zwracać uwagi albo powiedzieć raz stanowczo że tak nie wolno i później postraszyć że pójdzie do kąta. Znudzi mu się i przestanie bo nie będzie twojego zainteresowania

Majka to zależy co robi. Często lepiej nie zwracać uwagi albo powiedzieć raz stanowczo że tak nie wolno i później postraszyć że pójdzie do kąta. Znudzi mu się i przestanie bo nie będzie twojego zainteresowania
Kąt już na niego nie działa a ostatnio upatrzył sobie dokuczanie młodszej siostrze, pewnie dlatego też mnie to tak rusza. A oni i się leją i kochają na przemian.

Nie, aż tak źle jeszcze nie jest hehehehe :-D Myślę że jemu się po prostu nudzi. Pogoda do dupy, na dwór nie zbyt a w domu remont.
To jak ty jesteś zła to ja już jestem na etapie wyrodnej matki [emoji1] [emoji1] [emoji1] Mój w styczniu będzie miał 8 lat. Ostatnio strasznie się kłócił z bratem, pytam się jego czy jak będzie mały dzidziuś to też tak będzie się zachowywać to on do mnie że tak nie będzie, bo przecież on wyprowadza się z domu jak będzie coś małego płaczącego [emoji6]

Hahaha dobre :D moj w marcu kończy 7 i na razie jest na etapie bezkrytycznej fascynacji wizją posiadania rodzeństwa... mimo, ze mówię Mu, ze małe będzie płakać, robić śmierdzące kupy itd, zobaczymy jak będzie. Wątpię żeby było aż tak idealnie :)

reklama
To jak ty jesteś zła to ja już jestem na etapie wyrodnej matki [emoji1] [emoji1] [emoji1] Mój w styczniu będzie miał 8 lat. Ostatnio strasznie się kłócił z bratem, pytam się jego czy jak będzie mały dzidziuś to też tak będzie się zachowywać to on do mnie że tak nie będzie, bo przecież on wyprowadza się z domu jak będzie coś małego płaczącego [emoji6]
Aaaaaaaaaaahahaha dobre :D Mój ma ciężki charakter, jest uparty i ma własne zdanie a do życia podchodzi jak tatuś, bardzo olewatorsko. Pani też ciężko się z nim dogadać ale nic zrobić nie może bo uczy się bardzo dobrze. Twój tak teraz mówi a jak dzidzia się pojawi wymięknie ;)

Do góry