reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen skoro masz miesiące nauki za sobą to napewno chociaż połowa jest w glowie.[emoji57]

Vanilia zaciskam kciukasy[emoji110]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Patrze wlasnie ze zaczelam 10 tydzien :) ostatni najbardziej stresujacy jesli chodzi o poronienia. A pozniej juz tylko lepiej :)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Szybko mijają te tygodnie. Ani sie obejrzymy jak bedziemy na półmetku [emoji57]
Pamiętajcie laseczki, jeśli już chcecie zakupić ciśnieniomierz to taki naramienny, nie na nadgarstek, one nie dają tak poprawnych pomiarów.
:-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
O. Nawet nie wiedzialam. Mam naramienny.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ja dzis rano na telefonie wypatrzyłam jeansy w h&m ale nie miałam czasu, stwierdziłam że kupie jak odprowadzę synka do przedszkola. O czuliście jak wróciłam juz nie było mojego rozmiaru [emoji57]
Trudno. Moze jeszcze kiedyś rzucą [emoji12]
A tak to nigdy nie ulegam tym wszystkim wyprzedazom, tzn jak coś musze kupić to tak, ale wydaje mi sie ze człowiek czesto wpada w taki amok, że -20% albo coś takiego i kupuje dużo niepotrzebnych rzeczy. Ja tak mam na pewno. Jak po jakiejś akcji w Rossmannie -49% zobaczyłam ile mam czerwonych lakierów do paznokci to sie załamałam. PS. Nie maluje paznokci prawie w ogóle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie słoneczko fajne. W parku jestem z Córcia...Ona biega jak szalona a ja łapie D3 na ławeczce z książka. Duzo mamuś z wozeczkami. Z jednej strony chciałabym juz mieć Dzidziusia po drugiej stronie ale z drugiej to mam teraz taki luzzz....

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry