Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm...z tego co pamietam to chyba też odbiegało mi to troche od normy. Ale gin powiedział, ze mam dobre wyniki. W koncu ogólne normy sa nie dla kobiet ciężarnych a nam jednak rewolucja dzieje sie w organizmie i chyba minimalne różnice to nic strasznego.
Brawo Ty![emoji6]Caixa- ale śliczne i takie słoooodkie
*Vanilia* -czekamy na wieści po wizycie
Mi wczoraj w końcu udało się pokonać lenia i wysprzątałam mieszkaniewieczorem dopadła mnie zgaga,okropne uczucie..
Koniecznie!!! Taka pogoda w listopadzie- aż grzech nie korzystać[emoji5]Vanilla ja również ściskam kciuki, będzie dobrze
Matka odpoczywaj i łap słonkoJak mój synek się obudzi z drzemki, to też chce jechać z nim do parku na spacer i plac zabaw, u nas takze piękne słonko
![]()
Caixa...ja dokładnie to samo chciałam kupić , ale jak okazało się że moze byc syn to muszę poszukać czegoś nowego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Synek bardzo by ucieszył mojego M...jeśli teraz będzie Córka to będzie jego czwarta z kolei bo juz ma dwie z poprzedniego związku [emoji3] Tamte na szczęście są już dorosłe...Matka powiem Ci ze ja tak samo. Oczywiście uciesze się także z synusia ale druga córcia też do mnie bardziej przemawia [emoji4]
Wątek zakupowy założony. [emoji13]
![]()
Mamy.[emoji19] Mnie raz tak kłuło, ze przestraszyłam sie nie na żarty... Wyczytałam w internetach, że to więzadła podtrzymujace macice.. Jakoś tak.Mam pytanko. Coś mnie kłuje po prawej stronie podbrzusze . Nie mocno. Tak że trzy razy co jakiś czas zakłuje. Macie tak może ?
![]()