Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmm...z tego co pamietam to chyba też odbiegało mi to troche od normy. Ale gin powiedział, ze mam dobre wyniki. W koncu ogólne normy sa nie dla kobiet ciężarnych a nam jednak rewolucja dzieje sie w organizmie i chyba minimalne różnice to nic strasznego.
Brawo Ty![emoji6]Caixa- ale śliczne i takie słoooodkie
*Vanilia* -czekamy na wieści po wizycie
Mi wczoraj w końcu udało się pokonać lenia i wysprzątałam mieszkaniewieczorem dopadła mnie zgaga,okropne uczucie..
Koniecznie!!! Taka pogoda w listopadzie- aż grzech nie korzystać[emoji5]Vanilla ja również ściskam kciuki, będzie dobrze
Matka odpoczywaj i łap słonkoJak mój synek się obudzi z drzemki, to też chce jechać z nim do parku na spacer i plac zabaw, u nas takze piękne słonko
![]()
Caixa...ja dokładnie to samo chciałam kupić , ale jak okazało się że moze byc syn to muszę poszukać czegoś nowego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Synek bardzo by ucieszył mojego M...jeśli teraz będzie Córka to będzie jego czwarta z kolei bo juz ma dwie z poprzedniego związku [emoji3] Tamte na szczęście są już dorosłe...Matka powiem Ci ze ja tak samo. Oczywiście uciesze się także z synusia ale druga córcia też do mnie bardziej przemawia [emoji4]
Wątek zakupowy założony. [emoji13]
![]()
Mamy.[emoji19] Mnie raz tak kłuło, ze przestraszyłam sie nie na żarty... Wyczytałam w internetach, że to więzadła podtrzymujace macice.. Jakoś tak.Mam pytanko. Coś mnie kłuje po prawej stronie podbrzusze . Nie mocno. Tak że trzy razy co jakiś czas zakłuje. Macie tak może ?
![]()