reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen, matka wizyta koło 16. Trzymajcie mocno[emoji3]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Powodzenia będzie dobrze! Trzymamy kciuki ;)

reklama
Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej ;)
wyprawka-3w1-rozekrecznikkocyk-cottonclassic-milky-way-peach.jpg

Załączniki

• wyprawka-3w1-rozekrecznikkocyk-cottonclassic-milky-way-peach.jpg
    wyprawka-3w1-rozekrecznikkocyk-cottonclassic-milky-way-peach.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 310
Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej ;)Zobacz załącznik 784900

Caixa...ja dokładnie to samo chciałam kupić , ale jak okazało się że moze byc syn to muszę poszukać czegoś nowego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilla ja również ściskam kciuki, będzie dobrze :)

Matka odpoczywaj i łap słonko :) Jak mój synek się obudzi z drzemki, to też chce jechać z nim do parku na spacer i plac zabaw, u nas takze piękne słonko :)

Caixa- ale śliczne i takie słoooodkie
*Vanilia* -czekamy na wieści po wizycie :)
Mi wczoraj w końcu udało się pokonać lenia i wysprzątałam mieszkanie :D wieczorem dopadła mnie zgaga,okropne uczucie..

Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej ;)Zobacz załącznik 784900
Słodkie[emoji7]
Chyba coś przegapiłam...Już poznałaś płeć ? Hmmmm.... Za dużo piszecie[emoji3] nieee...piszecie w odpowiedniej ilości to mnie mózg wyparował [emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Właśnie odebrałam wyniki i na moje oko ( hi hi wg norm obok) wszystko jest ok [emoji4] Mam trochę za dużo neutrocytow i za mało limfocytów [emoji53] nie mam pojęcia co to jest

reklama
Ja dzis rano na telefonie wypatrzyłam jeansy w h&m ale nie miałam czasu, stwierdziłam że kupie jak odprowadzę synka do przedszkola. O czuliście jak wróciłam juz nie było mojego rozmiaru [emoji57]
Trudno. Moze jeszcze kiedyś rzucą [emoji12]
A tak to nigdy nie ulegam tym wszystkim wyprzedazom, tzn jak coś musze kupić to tak, ale wydaje mi sie ze człowiek czesto wpada w taki amok, że -20% albo coś takiego i kupuje dużo niepotrzebnych rzeczy. Ja tak mam na pewno. Jak po jakiejś akcji w Rossmannie -49% zobaczyłam ile mam czerwonych lakierów do paznokci to sie załamałam. PS. Nie maluje paznokci prawie w ogóle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak kiedyś kupowałam bez zastanowienia i łykałam te wszystkie chwyty marketingowe aż zaczęłam spisywać wszystko co kupowałam. I nagle dostałam olśnienia!!! Od tamtej pory staram sie planować zakupy. A i każdą ale to absolutnie każda pięciozłotówkę wrzucam do nieotwieranej skarbonki... Już rok sie zapełnia i w sumie nie miałam celu...Teraz mam. Kasa z tej skarbonki pojdzie na część wyprawki dla Dzidziusia. Zamierzam kupić z tych pieniążkow wozek i łóżeczko. Tej piątki z zakupów naprawdę sie nie odczuwa a można w twn sposób uzbierać sobie jakaś nadprogramowa sumke.[emoji57]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry