U
użytkownik 16
Gość
Ja idę na ostatnia chwile czyli 13+5 bo moja gin powiedziała ze im dzidzia większą tym łatwiej wszystko obmierzyć.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę na ostatnia chwile czyli 13+5 bo moja gin powiedziała ze im dzidzia większą tym łatwiej wszystko obmierzyć.
Szukałam ostatnio skutków ubocznych duphastonu na dziecko. To głowie znalazłam tylko że może mieć np stulejke itp. Jeżeli będzie chłopiec. A lekarz co mówił ? Tak z ciekawości [emoji4][emoji4]
![]()
Tak maz ze mna idzieNa genetyczne bierzecie ze sobą partnera,lub kogoś bliskiego?![]()
Byłam u doktora Dziąga. Był bardzo miły i profesjonalny. Wszystko dokładnie pomierzył, sprzęt ok. Ma certyfikat, tylko nie powie ci płci.Osza26- i jak wrażenia,jesteś zadowolona z wizyty? Mają tam dobry sprzęt?