reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mamuski bylam na cytologi..alez mnie jakos bolala bardzo [emoji58] nwm czym to idzie..to juz 6 chyba moja cyto i nigdy mnie tak nie meczylo po tym badaniu..patrzcie jak nas zasypalo [emoji6]
1480590626-1d1mld.jpeg

reklama
Mamuski bylam na cytologi..alez mnie jakos bolala bardzo [emoji58] nwm czym to idzie..to juz 6 chyba moja cyto i nigdy mnie tak nie meczylo po tym badaniu..patrzcie jak nas zasypalo [emoji6]
1480590626-1d1mld.jpeg

Moze trafiłaś na jakaś mało delikatną położną? Mi sie kiedyś tak zdarzyło i pózniej cały dzień byłam obolała :(

Ha! U mnie wlasnie i w aptece i na poczcie tabliczki że pierwszeństwo maja weteranie i honorowi dawcy krwi. Uważam że to super ze dawcy sa specjalnie traktowani bo to co robią jest ważne ale jak sie zastanowić dawca to zdrowy silny człowiek wiec a kobieta w ciąży naprawdę moze czuć sie słabo (i tez odwala kawał dobrej roboty!).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry