reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hej kochane. W ktorym tygodniu bada sie poziom glukozy z obciazeniem? Bo nie pamietam a juz sie stresuje bo cos czuje ze to chyba coraz blizej. Zmieniajac temat,biore od trzech tygodni okolo ten euthyrox i wiem ze musze powtorzyc kontrolnie poziom tsh,to musze isc na czczo przed braniem tabletki tak?? Pytam kobitek,ktore tez maja chora tarczyce(mi wyszla niedoczynnosc tarczycy teraz w drugiej ciazy).

uwo9dqk323h73wzt.png

Tabletkę weź dopiero po badaniu, aby nie zafałszować wyników:)

Dziewczyny jak u was z ciśnieniem tętniczym? Któraś ma już skoki ciśnienia i leki?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę Dopegyt od miesiąca. Ciśnienie ze 160/108 zeszło na 125/80:)

Moim zdaniem normalnie po tabletce i nie naczczo mozesz. .mi lekarz mowil zeby robic tsh raczej przed poludniem. Ale nie musi byc na czczo. Eutyrox zas zastepuje hormon tarczycy a tsh to nie jest hormon tarczycy. W tym badaniu masz zobaczyc czy kuracja eutyroxem jest wystarczajaca i poziom tsh sie poprawil. tsh musi miec odpowiedni poziom bo wplywa na ciaze.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Hmm moja mówi że zawsze na czczo, bez tabletki.

p19u9jcg81ehxczt.png

Tabletkę weź dopiero po badaniu, aby nie zafałszować wyników:)

Ja biorę Dopegyt od miesiąca. Ciśnienie ze 160/108 zeszło na 125/80:)
Ładnie zeszło. U mnie ostatnio dochodzi do 150/99 i chyba pora na jakieś leki. Póki było w okolicach 140 to jakoś się tym nie przejmowałam. Ale ostatnio to już trochę za dużo i dotego jeszcze białko w moczu. Coś czuję że będzie ciekawie... Czekam na dokładne wyniki po wczorajszych badaniach. Ale nie wygląda to dobrze.

pytałam męża co mi kupił pod choinkę , oczywiście że mi nie powiedział , ale robi taki uśmieszek za każdym razem jak go pytam .Nie mogę się doczekać :D, ja jeszcze nic nie mam dla niego , a jak go pytam co on chce, odpowiada że nic .

Hejka dziewczyny :) nie dam rady was nadrobić. Mam za dużo latania, latwienia jeszcze ze ślubem. Jak narazie udało mi się zrobić tylko pazurki haha a jeszcze do odbioru suknia. Tyle stresu. Ahh nie mogę się stresować bo bąbelek będzie się denerwować. Jutro jeszcze mam wizytę u ginekologa. To jak uda mi się to dam wam znać co i jak. Dużo zdrówka dla was :* i trzymajcie kciuki żeby u lekarza było ok i w tą sobotę żebym się za bardzo nie denerwowala. Buziaki [emoji7][emoji8]

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
pytałam męża co mi kupił pod choinkę , oczywiście że mi nie powiedział , ale robi taki uśmieszek za każdym razem jak go pytam .Nie mogę się doczekać :D, ja jeszcze nic nie mam dla niego , a jak go pytam co on chce, odpowiada że nic .
Ja jeszcze nie mam nic dla nikogo[emoji26] [emoji22] . W PL będę dopiero 23 o 17 i nie wiem ja to ogarne. A najgorsze jest to że nie mam pomysłu.

Do góry