emkamat10
Fanka BB :)
4 letni *
Hahahaha
Ja sekundę później : "Mati a powiedz rower"
Mati: "lowel"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 letni *
Cudowny prezent [emoji7] ja moje proszę i proszę o prezent ale toto chyba uparte będzieHello! dziś nad ranem poczułam ruchy albo mi się przysnilo![]()
![]()
Odpocznijcie w te święta! :*
Ładne słownictwo ładneO boże. Przepraszam [emoji23][emoji23][emoji23] to mój r letni syn [emoji33][emoji33][emoji33] o masakra . Mam nadzieję że to przypadkiem hahahah
Bardzo Ci współczuję, ja przy ostatniej ciąży w 5 miesiącu takie coś przechodziłam bez antybiotyku się nie obyło, to była istna masakra, tylko u mnie siadł układ oddychaniaDziewczynki zazdroszczę Wam samopoczucia na Święta. Ja chora nadal jestem jak jasna Cholewa. Niby cześć objawów ustąpiło ale jak przełyku slne, mówię albo kaszle to tak jakby bolało mnie ucho, znalazłam laryngologa na city i mówi że to nie ucho tylko bolące węzły chłonne bo mam.stan zapalny po lewej stronie. Przepisał silniejszy antybiotyk, zalamka normalnie.