reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dobór stanika to faktycznie ważna sprawa [emoji5]
Moja siostra poleca stronę: Link do: Rozmiar Stanika – jak dobierać małe, średnie i duże biustonosze
Zwłaszcza, jeśli się po porodzie kupuje przez internet [emoji6] sprawdza się w 100%!
Na początku fajnie się nosiły H&M Mama miękkie bawełniane.
Jak już laktacja się utrwali i chcecie sztywniejsze staniki to dobre są z firmy Alles Mama, modele: Caffe Latte, Chi-Chi, Kelly.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Właśnie tak! :-) standardowe 75c jest w tej pracy zmorą [emoji23]

Nosiłam 75b. a wyszłam z 75c - tak mi dobrała pani więc wielkiej zmiany nie było. Różnica taka że to moje B wkładam do miseczki z push upem i mam 75c [emoji23][emoji23][emoji23] Trenowałam pływanie więc akurat pod biustem mam dużo [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

Dobór stanika to faktycznie ważna sprawa [emoji5]
Moja siostra poleca stronę: Link do: Rozmiar Stanika – jak dobierać małe, średnie i duże biustonosze
Zwłaszcza, jeśli się po porodzie kupuje przez internet [emoji6] sprawdza się w 100%!
Na początku fajnie się nosiły H&M Mama miękkie bawełniane.
Jak już laktacja się utrwali i chcecie sztywniejsze staniki to dobre są z firmy Alles Mama, modele: Caffe Latte, Chi-Chi, Kelly.

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Podoba mi się ta strona [emoji23][emoji23][emoji23] Nie dość że zmalałam pod biustem ( ale to już czułam ostatnio) to mi wyszło DD
Cymera - spróbuj od razu ci się humor polepszy [emoji23][emoji23][emoji23]
Moje malutkie cycuszki DD [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Podoba mi się ta strona
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Nie dość że zmalałam pod biustem ( ale to już czułam ostatnio) to mi wyszło DD
Cymera - spróbuj od razu ci się humor polepszy
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Moje malutkie cycuszki DD
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
dzięki , moje też wyszły DD :D ale mamy balony :yes: ja nosiłam stanik 75 a przez długie lata ale ważyłam wtedy 48 kg (od 18 lat do 27 lat ) , w ostatnich latach moja waga lekko szła w górę i przed ciążą ważyłam 57 kg rozmiar miseczki 75 b , teraz w ciąży ważę 64 kg i kupiłam stanik 75 c :) mam 164 cm wzrostu

A ja właśnie przejżałam swoje książeczki ciąży z przed 8 i 9 lat i jestem w szoku. Na dzień dzisiejszy ważę tyle co w poprzedniej ciąży w 30tc a w pierwszej w 33tc i brzuch też mam jak w poprzedniej w 30Tc [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja wizyta chyba nie dojdzie dzisiaj do skutku ponieważ mężowi się samochód zespół siedzi na warsztacie, my mamy lekarza w innym mieście wiec nawet komunikacja nie zdążę dojechać, No cóż chyba będę musiała zadzwonić i umówić się na czwartek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry