reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry :* dziewczyny rzygalam rano. W 5 msc po raz pierwszy... to samo co zwykle herbatka i szykowne do pracy a dzidziolowi coś widocznie nie podpasowalo... zdarza Wam się jeszcze rzygać? Dla mnie to nowość...

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja tak 3-4 razy w tygodniu pora obojętna

oar8qqmzkh4q80mv.png

reklama
Młodamama spróbuję, dziękuję. Miód pije w herbacie ale widać to za mało.

Zając mnie ciąga co jakiś czas. Wogole w tej ciazy czuje się jak detka.

Dzień doberek [emoji6]
Madzien jak się czujesz w tym szpitalu? Coś mówią kiedy wyjdziesz? Jest lepiej?
Ostatnio pisałyśmy ( Ale na zakupowym) o promkach w Lidlu- informuje że od 02 lutego będą ciuszki dla Maluszków i coś dla mam[emoji4] Jak któraś chętna to zerknijcie sobie na stronkę- body , spodenki 2 szt za 17.99, pajace i komplety za 19.99 [emoji6] i inne

16udskjopmtfyunf.png

Ok czyli to normalne w tym msc ;) ale to dla mnie nowosc bo to była chwilą i musiałam iść.
A teraz dostałam na przeprosiny małego kopniaka w sam środek brzucha ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień doberek [emoji6]
Madzien jak się czujesz w tym szpitalu? Coś mówią kiedy wyjdziesz? Jest lepiej?
Ostatnio pisałyśmy ( Ale na zakupowym) o promkach w Lidlu- informuje że od 02 lutego będą ciuszki dla Maluszków i coś dla mam[emoji4] Jak któraś chętna to zerknijcie sobie na stronkę- body , spodenki 2 szt za 17.99, pajace i komplety za 19.99 [emoji6] i inne

16udskjopmtfyunf.png
O jakie fajne info[emoji4] Muszę sobie zobaczyć i wybiorę się na zakupy[emoji2]
Jeju ile ludzi,to sobie posiedzę[emoji35]

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Do góry