reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moj to chyba najmniejszy [emoji52]

Moja też nie duza [emoji4] Ale są plusy- takie dzieci łatwiej się rodzi [emoji6]
Ja tez mialam krzyzowe bole przy porodzie... Koszmar... Nie moglam sie ruszyc a wrecz zwalalo mnie z nog

oar8s65gmlqg37sx.png
Przy pierwszym porodzie miałam krzyżowe, przy drugim z brzucha- bez porównania. Mam nadzieję że teraz też będą z brzucha [emoji5]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
to zarzucę kata właśnie mnie olśniło, że jednak chcę jechać na wakację, ale to 4 godziny jazdy do bukowiny tatrzańskiej koniec sierpnia z moją trójką dzieci, 7 lat, 2 lata i 2 miesiące, już słyszałam opinie, że to niezdrowe itd...ale z drugiej strony z synami też jeździłam...nie chcę być taką smutną, umęczoną życiem matką, chcę czerpać trochę radości, i ten pomysł mi wpadł do głowy, do tego pojadą moi rodzice pewnie i moja siostra z dziećmi, a wy jedziecie?

Mlodamama nie denerwuj się! Ja nie byłabym w stanie leżeć cały dzień(np dlatego,że z psem też trzeba wyjść),a co dopiero przy małych dzieciach..

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Rybcia my pewnie zrezygnujemy w tym roku z wakacji :/ ( chociaż to jeszcze nie przesadzone) ja mam termin na koniec czerwca i pewnie na lipiec sie załapie jeszcze z porodem , niewiem czy dam rade sie ogarnąć tak zeby planować wakacje.

5djylbetecfse5n6.png

to zarzucę kata właśnie mnie olśniło, że jednak chcę jechać na wakację, ale to 4 godziny jazdy do bukowiny tatrzańskiej koniec sierpnia z moją trójką dzieci, 7 lat, 2 lata i 2 miesiące, już słyszałam opinie, że to niezdrowe itd...ale z drugiej strony z synami też jeździłam...nie chcę być taką smutną, umęczoną życiem matką, chcę czerpać trochę radości, i ten pomysł mi wpadł do głowy, do tego pojadą moi rodzice pewnie i moja siostra z dziećmi, a wy jedziecie?
Ja się w sierpniu wybieram ze znajomymi na mazury. Oni z trójka dzieci bliźniaczki 8 lat i roczny syn no i ja z maluchem. Co prawda my na mazury mamy jakieś 2h ale nie darowałabym sobie wakacji jakbym nigdzie nie pojechala

Rybcia jesli finanse nam pozwola to pojedziemy :) bez przesady dlaczego niezdrowe? Przeciez 4h to nie 40h...

oar8s65gmlqg37sx.png
no dobra ulżyło mi, że nie jestem sama sfiksowana :D idę do łóżka z telefonu was poczytać bo tylko wpadam i zrzucam pytania a mało co wiem co u was się dzieje :/ bo za wątkiem zakupowym bo to mam na bieżąco :D

My jedziemy w sierpniu, Mąż, młody 2 miesięczny, Syn 7 lat i moja siostra też 7 lat no i Nasze piesełki :) jedzie z Nami siostra męża ze szwagrem i dwójka dzieci

reklama
Do góry