Monya81
Fanka BB :)
16.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czy Was tez tak bola plecy ? Nje na dole ale w polowie plecow bol taki ze nie moge sobie znalezc pozycji...
![]()
Niby dziecku sie nie odmawia ale jak nie chcesz to przeciez Cie nikt nie zmusi... Powiedz ze nie chcesz jej narazac na szukanie chrzestej na sile w razie odpukac jakichs komplikacji... Niech znajdzie sobie kogos pewnego i juzDziewczyny ! Potrzebuję waszej rady bo mam dylematotóż koleżanka poprosiła mnie abym była chrzestna... chrzciny robi w czerwcu ... wiem że nie powinnam ale odmówiłam. Podałam argument że nie będę na siłach po.porodzie bo tak naprawdę nie wiem jak się będę czuła. Stwierdziła że zrobi je w takim razie w maju .... tylko że 3 tyg przed porodem też nie fajnie. Po drugie nie jest to moja jakąś najbliższa przyjaciółka... po.prostu koleżanka. Nie chce brać na siebie odpowiedzialności i zobowiązania na całe życie... wiadomo jak to w życiu jest ... dziś koleżanki ale co będzie za rok? Powiedzcie mi czy wypada odmówić? Większość mówi że tego się nie odmawia ....
![]()
Też nie lubię takich sytuacji a nie ma jakiegoś przesądu że ciężarna kobieta nie może być chrzestną matką?Dziewczyny ! Potrzebuję waszej rady bo mam dylematotóż koleżanka poprosiła mnie abym była chrzestna... chrzciny robi w czerwcu ... wiem że nie powinnam ale odmówiłam. Podałam argument że nie będę na siłach po.porodzie bo tak naprawdę nie wiem jak się będę czuła. Stwierdziła że zrobi je w takim razie w maju .... tylko że 3 tyg przed porodem też nie fajnie. Po drugie nie jest to moja jakąś najbliższa przyjaciółka... po.prostu koleżanka. Nie chce brać na siebie odpowiedzialności i zobowiązania na całe życie... wiadomo jak to w życiu jest ... dziś koleżanki ale co będzie za rok? Powiedzcie mi czy wypada odmówić? Większość mówi że tego się nie odmawia ....
![]()
No właśnie jest taki przesad. Podobno dziecko chrzczone lub ciężarnej będzie często chorować...Też nie lubię takich sytuacji a nie ma jakiegoś przesądu że ciężarna kobieta nie może być chrzestną matką?
![]()
To masz wymówkę [emoji13] a co do odmowy to łatwo nie będzie ale zmuszać się też nie ma co rodzice chrzestni powinni być z jak najbliższego otoczenia moim zdaniemNo właśnie jest taki przesad. Podobno dziecko chrzczone lub ciężarnej będzie często chorować...
![]()