reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja tez ja glukozie. Od 8 jeszcze mi tej pierwszej krwi nie pobrali , bo jest masa ludzi. Wiec jeszcze czekam na wypicie tego cudownego napoju [emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png

Nie czekaj w kolejce przecież, jak na glukozę, a jest duzo ludzi to trzeba wejść i powiedzieć :) u nas w labo juz tak pozno chyba nie robią tego badania.

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
U mnie pielęgniarka powiedziała ok 9 rano,że za późno na glukozę. W sensie mogłaby mI zrobić ale odradza z takich względów ,że musiałabym czekać jeszcze dwie godziny o głodzie a to nie jest za dobre dla matki w ciąży. Kazała przyjść na następny dzień.
Ja sobie po pobraniu krwi normalnie pojechałam do domu tylko miałam nakaz leżenia bądź siedzenia i nie za dużo ruszania. Nic mi się nie działo,wypiłam normalnie ,nawet mi smakowalo z cytryną,nie było mi niedobrze ani słabo tylko głodna byłam. Myślałam,że coś jest nie halo :rofl2:

Powodzenia wszystkim dzisiaj wizytującym. Ja już z utęsknieniem czekam na jutro i widok mojej dzidzi. W końcu nie widzieliśmy się aż miesiąc.

Nie czekaj w kolejce przecież, jak na glukozę, a jest duzo ludzi to trzeba wejść i powiedzieć :) u nas w labo juz tak pozno chyba nie robią tego badania.

7u223e3kwboc3bjp.png
Byłam i kazali czekać. Jakieś panie się oburzyły, że ciężarna tyle musi stać w kolejce, dziwnie mi się zrobiło - "ciężarna"[emoji16]. Mówiły , że za ich czasów kobiety w ciąży miały zawsze miały pierwszeństwo a teraz nie mają i nikt nie zrozumie dopóki sam nie będzie w tym stanie [emoji16]

f2w3rjjgwqepia0h.png

Właśnie oni chyba za dni liczą.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Wrrr, jak mnie to wkurza, ja nie.pracuje codziennie po 8h tylko jestem na godzinowce... i w każdym miesiącu żeby było równo i zaby zrobić etat to pracowałam stałą ilość 168h ale już jak oni mają zapłacić to se obejmują te dwa dni cwaniaczki :/ a to mi prawie 200zl wyszło.

reklama
Do góry