reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja nie polecam ani wody utlenionej ani soli do plukania gardla. Jedno wysusza, a drugie podraznia. Wg mojej lekarki najlepiej plukac szalwia.[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No wiadomo, ze to najwazniejsze [emoji4] . Ja raz plukalam woda z woda utleniona i mialam takie drapanie w gardle jak nigdy. Ale kazdy organizm inny, najlepiej sprobowac na sobie co pomaga. W kazdym razie u mnie te dwa sposoby sie nie sprawdzaja.

Dolaczam do grona zdolowanych. Wszystko mnie tak wkurza, ze szok... Nie wiem, czy to hormony, czy niedobor magnezu...ale chvialabym zeby juz minelo[emoji33]
Arya no widzisz, już lepsze wieści [emoji4] napewno będzie ładnie przybieral. Trzymam kciuki [emoji110]

Gaya tak, mój będzie przy porodzie. jakoś z nim wydaje mi się że mniej będzie bolało hihi. Był przy pierwszym, i oboje twierdzimy że to najpiękniejsze chwile w życiu [emoji2]

Ja sobie pomału prasuje. Miałam poczekać z prasowaniem do końca kwietnia ale po tym co wczoraj powiedział lekarz wolę mieć gotowe wcześniej [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

to wszystko zalezy, czasem jest tak ze jak sie jest w ciazy powinno sie unikac farb i przejsc na naturalne farby jak: Link do: Farby roślinne – alternatywa dla kobiet w ciąży, ktore nie beda szkodzic dziecku. ja przeszlam na henne ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak się ogarne to wstawię wam moje zdjęcie to dopiero będzie słoń,[emoji23]
Ostatnio miałam.mniejszy brzuch w dniu porodu, a teraz to już się czuje jak balonik nadmuchany do granic możliwości, ciekawe czy brzuch może eksplodować jak balonik[emoji12]....

010ikw7ip2lmrcv3.png
Może, dołem! [emoji23]
A ja mam na dodatek opryszczke na pół twarzy, tak mnie swędzi że mam ochotę ją zdrapać [emoji21]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka ja też ostatnio tak mialam ze wszystkie te wyprawkowe sprawy mnie przerosly. Najgorsze jest to ze mieszkanie odbierzemy pewnie dopiero w połowie maja czyli Justynke na 4 piętro będą wciągać dzwigiem. Myślałam że wyrobimy się z kredytem do końca kwietnia i maj będziemy mieli na jakieś małe urządzenie takich najważniejszych rzeczy a tu doopa.

Kochana jak tak powchodzisz na te 4 piętro to szybciej urodzisz ;),
Ja większość kupowałam online ale wraz radocha była. Dzisiaj przyszła pana z hm i zawiodłam się bo rozmiar 62 a mega duże mi się te body wydają[emoji15] no ale cóż. Jakościowo są fajne wiec je zostawię. Dzisiaj drugie prawko ciuchów zrobiłam. Wczoraj pralam pościel kocyki i pieluszki a dzisian wszystko uprasowalam i jakie było moje zdziwienie jak raptem więcej miejsca po uprasowaniu mi się w szafce zrobilo[emoji4]

62 H&m to tak na 4 miesiąc będą dobre ;) chwal się zakupami.
Slon. Wieloryb... brakuje hipci ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mogę być muminkiem [emoji23]
Ja jestem Hipcia ;-)

Właśnie się poklociliscie z mężem, o, nie potrafi sobie radzić z krytyka!!
Jak każdy facet;)

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Do góry