U
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
sunnyday
Fanka BB :)
A czy wiecie coś na temat odstawienia magnezu na tydzień-dwa przed terminem porodu??
W 1 ciaży (juz nie pamiętam kto mi to powiedział) odstawiłam, nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale teraz też odstawie. No chyba że skurcze nóg będą nie do wytrzymania![]()
Ja odstawiłam jakieś dwa tyg temu.
Właśnie właśnie miałam spytać.. Normalnie na wizycie w gabinecie u swojego prowadzącego miałaś ścigany pessar tak?Jak na 1 ciaze to jest i tak super. Za tydz bedzie juz pewnie miekka i tez troszke poleci. [emoji5] ja sie boje bo mam kolejna wizyte w srode. Na ostatniej lekarz zdjal pessar i nie chcial mnie badac. Zeby szyjki nie dotykac. Cos czuje ze tam nie za ciekawie [emoji23] jakos nie nastawial sie super bardzo ze sie zobaczymy jeszcze ale wierze ze dotrwam do srody .
Ciągle mam jego tekst wie pani jak sie skurcze zaczna to niech pani nie czeka odrazu szpital . Sugerowal ze moze pojsc mega szybko [emoji23][emoji23]
U
użytkownik 167877
Gość
Tak . Balam sie jak jasna cholera. Powiem tak boli troche w sensie doslownie 5 sekund. Nie jest to jakis bol nie do wytrzymania. Poprostu musi go zlapac i wyjac. Wiecej sie strachu najadlam niz to warte bylo .[emoji23][emoji23][emoji23]Właśnie właśnie miałam spytać.. Normalnie na wizycie w gabinecie u swojego prowadzącego miałaś ścigany pessar tak?
Wiecie co nie wiem czy tylko ja tak mam ale zauważyłam że jak ma mnie skurcz łapać w lydkach lub stopach i zaczynam czuć jak już mnie obezwladnia to na siłę stopę tak bardzo zginam do siebie wszystkie (resztki) mięśni napinam i puszcza zamiast sie rozwijać!
Ja wlasnie się zastanawiam dlaczego mi nie chcą wyciągnąć już 2 lekarzy mnie odsyła. Do szpitala na oddział mam iść i tam maja mi ściągnąć bo nie chcą tego sami zrobić..Tak . Balam sie jak jasna cholera. Powiem tak boli troche w sensie doslownie 5 sekund. Nie jest to jakis bol nie do wytrzymania. Poprostu musi go zlapac i wyjac. Wiecej sie strachu najadlam niz to warte bylo .[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
U
użytkownik 16
Gość