D
Deleted member 158674
Gość
A na długo przed porodem tak miałaś? Pisz mi, mam żyć nadzieją? [emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super że tak ładnie skoczył na wadze!!Jestem po wizycie. Marcelek pięknie urósł, waży ok 2700g także meeega dużo jak na niego [emoji7] brzuszek cały czas mniejszy, ale też nadrabia. Nie przytyłam nic przez te 2tyg. a mały urósł ponad 0,5kg to czyli schudłam nie? [emoji12]
Szyjka zamknięta także jeszcze nie mój czas
Natomiast najprawdopodobniej będę musiała mieć cesarkę, jestem załamana i muszę to przetrawić [emoji17]lekarz jak zobaczył moją reakcje na dźwięk słowa cięcie to powiedział, że jeszcze zobaczymy za 2tyg. czy się coś poprawi ze spojeniem - no, ale skoro mnie tak boli to poród sn niewskazany...
![]()
Kurde ja sie ciesze ze juz zdjety. Bo moze do 38tyg urodze a synek bd duzy ponoc. Czesto wlasnie jak pessar sciagaja po 38 tyg to widze ze laski przenoszą . Chodz wiadomo ze to kwestia indywidualna .36.1 dzis a mam się zgłosić za ok 2 tyg na sciągniecie..
No ja mam wrażenie że przenoszę bo cały czas miałam jakieś skurcze itd a ostatnio tyle że brzuch jest twardsze niż zawsze a skurczy zero po prostu macica na wakacje poszła. Boję się że do lipca w końcu będę tak chodziłaKurde ja sie ciesze ze juz zdjety. Bo moze do 38tyg urodze a synek bd duzy ponoc. Czesto wlasnie jak pessar sciagaja po 38 tyg to widze ze laski przenoszą . Chodz wiadomo ze to kwestia indywidualna .
Arya super ze podroslfajnie masz, takiego maluszka
![]()
![]()