Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poscieralam kurze, odkurzylam, umylam podloge. Kapie sie i lezenormalnie juz czuje ze szyjke mam krotsza
![]()
![]()
współczujeJa z tą moja nogą pojechalam do lekarza :/ dostalam ,,piekna,, orteze na stope i jutro musze zrobic usg (bo dzis nikogo nie bylo kto by zrobil ) opuchlizne straszna mam na stopie i dla lekarza to mogło cos mi.tak pęknać... no ale że nie można zrobic rentgena to jutro usg [emoji24] i tak na macanego [emoji53] diagnoza .
Pięknie sie zrobiłam [emoji24][emoji24][emoji36]
![]()
Ha ha ha xDA tak w ogole to zmierzylam ile to jest 33 cm. I to jest dokladnie tyle:
![]()
A tu cos co mmie rozbawilobiorac pod uwage, ze zostawilam u lekarza dzis kurtke i nie wzielam l4 i musialam sie wracac... to bardzo prawdopodobne
![]()
![]()
![]()
Mnie nie bada. Ostanio ćwiczyłyśmy parcieU mnie tez oberwanie chmury i chyba burza bedzieale nie jest zimno tylko tak orzezwiajaco
Dzwonilam do poloznej. Chce mnie badac w 39 tc jak dotrwam. Wasze tez badaja ?
![]()
![]()
U mnie też tyle, jedyny plus że jest miękka ;-)Mojej szyjki i tak nic nie pobije40mm [emoji23] - 38 t i 2d
współczujetaki pech na koniec ciąży [emoji52]
Ha ha ha xD
Mnie nie bada. Ostanio ćwiczyłyśmy parcie.Nie wiem czy ogólnie nie bada czy dlatego , że moja córka zawsze jest w domu. Powiedziała, że po porodzie mi szwy ściągnie.
![]()
No ja to sobie wizualizuje porod w pelnie czerwcowa [emoji16]Moja tez mnie nie odwiedzi po porodzie tylko bedzie w trakcie![]()
Szczerze to za dwa tyg to ja chce miec Rozale ze soba
![]()
![]()
A widzisz. Jak burza nie skręci gdzieś w bok to ta godzina to zawsze standard[emoji16]Justyna jak w zegarkudoszlo
![]()
![]()
Mała rzecz a jak cieszy[emoji7]Dostałam dzis najpiękniejszy prezent na Dzień Mamy. Syn znalazł nożyczki do cięcia włosów i zaproponował żebym mu obcięła. Do tej pory darł sie jak obrywamy ze skory wiec obcinałam mu włosy jak spał.
Fajnie tak na legalu, normalnie na krześle, przed lustrem [emoji7]