reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Co do piersi to tez przestały mnie bolec na dzień czy dwa. Przy dotyku je czuję ale da sie żyć. Czasem jak wstaję z pozycji lezacej mnie pieką okrutnie ale nie zawsze. Mam wrażenie ze coraz rzadziej mnie tak bardzo bolą ale cały czas są jędrne

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.

Witam nowe mamusie.

Podczytalam kilka zaległych stron, ale nie mam siły na noc..
Wczoraj jak wróciłam że spaceru z córką to tak oslablam że przeleżałam większość dnia,a dziś jeszcze gorzej się czuję... Byłam pobrać krewną zlecone badania tarczycowe, wróciłam położyłam się spać i nie potrafiłam wstać później bo mnie mdliło z głodu... Na szczęście przyszła mama i uratowała mnie świerza sucha bułką, potem zrobiłam grysik i miętowa herbatę... Ale 4x, już nie mam czym...
Nie wiem czy,y mdłości mnie dopadły w 8 tyg czy to nieżyt.

Najgorzej że jestem sama z córką, kt nie daje odpocząć za bardzo;(

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za odpowiedzi, uspokoiły mnie nieco :)
Co do śluzu to lekarz orzekł, że mam grzybicę i przepisał antybiotyk - nystatynę, którą jeszcze biorę (10 dni). A śluz u mnie biały, raczej rzadki ale bez wkładek się nie obejdzie.
W przyszły wtorek planuję iść na pierwsze badania krwi, to może od siebie poproszę jeszcze o tą betę, bo na tym skierowaniu to lekarz wypisał mi tylko mocz, morfologię, grupę krwi, toksoplazmozę, glukozę i coś jeszcze ale nie mogę rozczytać.

Dziękuję za odpowiedzi, uspokoiły mnie nieco :)
Co do śluzu to lekarz orzekł, że mam grzybicę i przepisał antybiotyk - nystatynę, którą jeszcze biorę (10 dni). A śluz u mnie biały, raczej rzadki ale bez wkładek się nie obejdzie.
W przyszły wtorek planuję iść na pierwsze badania krwi, to może od siebie poproszę jeszcze o tą betę, bo na tym skierowaniu to lekarz wypisał mi tylko mocz, morfologię, grupę krwi, toksoplazmozę, glukozę i coś jeszcze ale nie mogę rozczytać.
Betę możesz zrobić i bez skierowania ale niestety trzeba zapłacić.

W grupie siła po to tu jesteśmy by się wspierać nawzajem :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja druga ciąża, ale za Chiny nie wiem co to jest Beta[emoji23]

Ja będę chodzić prywatnie. Tylko nie mogę się zdecydować czy do swojej poprzedniej lekarki (była super, ale ciężko z dojazdem) czy w Enelmedzie (nie musiałabym placic). Chyba zrobię tak, że jeśli w Enel znajdę dobrego lekarza, to zostanę.

Ja tak będę robić badania zlecone przez lekarza. Nie znam się na tym więc i tak nie miałoby to sensu.

Jeśli chodzi o objawy, to u mnie są to tylko i wyłącznie bóle podbrzusza. Tak samo miałam poprzednio. Zgaga, wzdęcia pojawiły mi się dopiero pod koniec 2 trymestru.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ratujcie!!! Dopadlo mnie straszne przeziebienie... Bol gardla,bol glowy i katar... Oslabiona jestem strasznie. Pije len z mlekiem, jem czosnek i mam zestaw *spam*. Mysliscie ze moge wziasc zwykly paracetamol?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To moja druga ciąża, ale za Chiny nie wiem co to jest Beta[emoji23]

Ja będę chodzić prywatnie. Tylko nie mogę się zdecydować czy do swojej poprzedniej lekarki (była super, ale ciężko z dojazdem) czy w Enelmedzie (nie musiałabym placic). Chyba zrobię tak, że jeśli w Enel znajdę dobrego lekarza, to zostanę.

Ja tak będę robić badania zlecone przez lekarza. Nie znam się na tym więc i tak nie miałoby to sensu.

Jeśli chodzi o objawy, to u mnie są to tylko i wyłącznie bóle podbrzusza. Tak samo miałam poprzednio. Zgaga, wzdęcia pojawiły mi się dopiero pod koniec 2 trymestru.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Wątpię że uda Ci się znaleźć w Enel dobrego lekarza. Ja mam tej przychodni serdecznie dość po latach.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry