Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To pytanie na zawsze zostanie tajemnicą i chyba nie ma co go toztrzasac.Mi rowniez bardzo przykro
Wiem ze to nie czas na gdybanie i ze to nic nie zmieni ale caly czas chodzi mi po glowie pytanie, czy gdyby Aga sie wczesniej zglosila do lekarza, to czy bylaby szansa na podtrzymanie.
To takie smutne ze nie mogła wczesniej nic zrobic jak tylko czekac.
ja już w końcu po prenatalnych, uff... wszystko w normie, maluszek starszy o jakieś 4-5 dni. no i na 90% będzie chłopak, więc jak się potwierdzi to pozostanę jedyną babeczką w domu (nawet pies jest płci męskiej) koronę sobie chyba sprawię
![]()
Z dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!
gratulacje!!! oby więcej takich wieści, przyda nam się trochę optymizmuZ dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!
Super gratulacje dla was kobietki [emoji8]Z dobrych wieści to bylam na kontroli i wszystko jest ok. Termin wrócił mi z 31 maja na 5 czerwca. I uwaga!!!! Będzie córka! !!!!