KikaRika
Moderatorka
A nie potrafisz jakoś mu przegadać? On zawsze taki był?Nie obchodzi go też ze boli mnie spojenie.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie potrafisz jakoś mu przegadać? On zawsze taki był?Nie obchodzi go też ze boli mnie spojenie.
Strasznie mi przykro, trzymaj się ciepło.. [emoji8]Czesc
Dziewczyny zycze Wam samych cudownych wieści przed świętami, zdrowych dzieciaczkow.
Ja dopoero co dołączyłam a juz się "odlaczam".
Serduszko mojego malenstwa przestalo bić.
Zgasła jakas czesc mnie![]()
WspółczujęCzesc
Dziewczyny zycze Wam samych cudownych wieści przed świętami, zdrowych dzieciaczkow.
Ja dopoero co dołączyłam a juz się "odlaczam".
Serduszko mojego malenstwa przestalo bić.
Zgasła jakas czesc mnie![]()
Pewnie wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli! Szkoda że tyle na Pappa musisz czekać...[emoji20]A naryczałam się jak głupia... Nie wykrył u dzidziusia kości nosowejwedług usg jestem w 12t 2d . W czwartek mam jechać zrobić test Papp-a. Mam nadzieję,że będzie wszystko ok
![]()
Dziękuję za dobre słowoPewnie wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli! Szkoda że tyle na Pappa musisz czekać...[emoji20]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
na razie nie chce się nakręcaćPo co to robisz - ja bym tego w życiu nie robiła ! A chłopa to kopnij w dupe! Pan i władca się znalazl wstyd.Ale wam dobrze. Mężowiw wam pomagają sprzątać. Ja od swojego usłyszałam " nie rób z siebie ofiary"! Dziś na jego oczach zdejmowalam firanki a potem je wieszalam. Mylam i odkurzalam podłogi. Mylam okna jeszcze muszę dywan przetrzeć.
Od dwóch tygodni nie mam czasu dla siebie. Prócz paru sekund na toaletę i 2 min na bardzo szybki prysznic.
Ja już mam tego dość 'wszystkiego. Jak tak dalej będzie to święta spędzimy oddzielnie. Bo po co mamy razem jak i tak nie siedzimy razem przy stole bo ciągle muszę biegać za młodym..
Po co to robisz - ja bym tego w życiu nie robiła ! A chłopa to kopnij w dupe! Pan i władca się znalazl wstyd.
Mój wyciwra bo mnie plecy bolą - firanki zaslonki wiesza bo ma prawie 190 i mu łatwiej. Sam se prasuje, wiesza pranie, pomaga w zakupach czy gotowaniu....
Zmień to bo się zajedziesz! A im później tym trudniej zmienić te przyzwyczajenia.
Mój jak nie pomaga to nie sprzątam - syf mu zaczyna przeszkadzac to bierzemy się razem do roboty...