Silje1008
Fanka BB :)
No racja, mięso... jakoś tak to wręcz podświadomie wypieram ;p
A w warzywach jest dobrze przyswajalne w połączeniu z witaminą C![]()
Dokładnie, w połączeniu z wit C( ale i tak w mięsie znajdziesz więcej żelaza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No racja, mięso... jakoś tak to wręcz podświadomie wypieram ;p
A w warzywach jest dobrze przyswajalne w połączeniu z witaminą C![]()
Dziewczyny potrafią określić czy widać wyrostek płciowy
Tak, może jutro zaakceptująNapisałam już tam, ale coś nie widać mojego zdjęcia. Ktoś musi to zaakceptować?
Tak, od niedawna admini muszą najpierw zaakceptować zdjęcie.. ja nie jestem ekspertem, ale na Twoim zdjęciu nie widzę wyrostka płciowegoNapisałam już tam, ale coś nie widać mojego zdjęcia. Ktoś musi to zaakceptować?
Dla mnie to jeszcze coś innego niż jelita, bardziej subtelne, delikatne drgania, takie "echo" ze środka [emoji39]Ja nic nie czuję dziewczyny, może dlatego że mam ciągle wzdęcianatomiast koleżanka która jest w ciąży obecnie w 9 miesiącu, opowiadała że ruchy czuła ok. 18 tygodnia i w sumie nie wiedziała że to właśnie to, bo uczucie jest jakby przelewania w jelitach
i lekarz jej powiedział że to właśnie dziecko.
Kurcze zazdroszczę u mnie ciągle wzdęcia itd. i wiem że to raczej jelita niż dziecko.Dla mnie to jeszcze coś innego niż jelita, bardziej subtelne, delikatne drgania, takie "echo" ze środka [emoji39]
Śliczny fasolek)
Odnośnie żelaza - ale sobie kakao pyszne sprawiłam przed chwilą!! [emoji3][emoji3] nie piłam od lat, a tak coś mnie tknęło [emoji41]
Tak, od niedawna admini muszą najpierw zaakceptować zdjęcie.. ja nie jestem ekspertem, ale na Twoim zdjęciu nie widzę wyrostka płciowego![]()
Tak, to kwestia ułożenia. Pamiętam moje ostatnie USG (na początku 12 tyg.) to absolutnie pierwsze na co zwróciłam uwagę to wyrostek u mojego dzidziusia - pokazał się od razu i bardzo wyraźnie.Ja właśnie też go nie widzę. Tylko dlaczego? Za bardzo nogami chyba się dzieciak zasłaniał. Bo na usg nic nie chciało pokazać.