Grabcia123
Fanka BB :)
My czekamy az sie samo zacznie...a termin dopiero na 24.06....czego sie boisz??Mam lekkie obawy jak to będzie![]()
A Wy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My czekamy az sie samo zacznie...a termin dopiero na 24.06....czego sie boisz??Mam lekkie obawy jak to będzie![]()
A Wy?
To pierwsza nasza dzidziaMy czekamy az sie samo zacznie...a termin dopiero na 24.06....czego sie boisz??
RozumiemTo pierwsza nasza dzidziaczy poradzę sobie czy nie zrobię krzywdę tak małej istocie. Śmierci łóżeczkowej ! że będzie płakać a ja nie będę wiedziała jak mu pomóc.
To pierwsza nasza dzidziaczy poradzę sobie czy nie zrobię krzywdę tak małej istocie. Śmierci łóżeczkowej ! że będzie płakać a ja nie będę wiedziała jak mu pomóc.
Oj tego to też. Kiedy będę znowu ,,sprytna,, ;p chciałabym jak najszybciej już przy Niuni robic.Rozumiemmyślałam ze samego cc się boisz dlatego zapytałam
![]()
Oj jak sie bardzo chce to nie jest zle...u mnie po cc przyszla położna zeby sprobowac usiasc..gdy poszła po rękawiczki przywiezli mi synka i zanim wrocili juz stalam obok niegoOj tego to też. Kiedy będę znowu ,,sprytna,, ;p chciałabym jak najszybciej już przy Niuni robic.
Już 30 mam się zjawić w szpitalu a 31 CC
I tak samo chceOj jak sie bardzo chce to nie jest zle...u mnie po cc przyszla położna zeby sprobowac usiasc..gdy poszła po rękawiczki przywiezli mi synka i zanim wrocili juz stalam obok niegowięc jak sie chce to sie daje rade
![]()
Na pewno dasz radeI tak samo chce![]()
Na pewno dasz radeja teraz boje sie 2 rzeczy...ze moja próbą sn skonczy sie cc i sie zalamie...a 2 ze po ewentualnej cc nie dam rade zajac sie Starszakiem..
Z moja mama ograniczylam kontakty bo bardzo zabolało mnie jej zachowanie od kad wie ze u nas ma byc chlopiec... Mąż zaraz musi wrócić do pracy...gdyby nie choroba tescia to miałabym tesciowa pod reka...Możesz liczyć na pomoc od kogoś np mama?