Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz rację, do zabiegów anastezjologicznych powinno się pozostawić paznokcie czyste.Z tego co pamietam, to mi zakazali mieć malowane paznokcie. Ponoć sprawdzają czy nie sinieją i dlatego ważne, żeby były naturalne. Ale to było 6 lat temu....
A ktory juz tydzień?? Czujesz ze urodzisz w podobnym terminie jak corke??Ja właśnie po wizycie![]()
Wszystko ok tylko wg nich znów mam za mały brzuch, jak za 2 tyg nie będzie odpowiedni wg siatki centylowej to wyślą mnie na dodatkowe usg do szpitala.
Widmo cesarki już mnie paraliżuje, muszę spakować torbę i będę spokojniejsza, w końcu corke urodziłam w 37tc.
Ogólnie czuję się nieźle, trochę bardziej zmęczona i śpiąca ( w nocy mam okropne skurcze nog, które mnie co chwilę budzą).
A wy jak tam?
RozumiemTeraz 34+2... Nie mam żadnych przeczuć, wtedy miałam rozwarcie przez 3 msc, tutaj nie badają ginekologiczne więc nie mam pojęcia, co tam się dzieje. Ale warto być przygotowaną![]()
Pozazdrościć ze tak szybko do domuDo 40 tc i tak nie pozwolą mi czekać, obstawiam 38-39 tc. Zobaczymy jak tutaj to wygląda, jestem zielona. Ale dziś mi położna powiedziała, że po cesarce na drugi dzień wypuszczają do domu... Optymistycznie)