Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja co prawda noszę pończochy o II klasie ucisku ze wzgledu na żylaki, ale nogi w ogóle mi nie puchnął@Ithi na pewno te polskie upały też się przyczyniają do puchnięcia nóg. Ja dostałam wczoraj skarpety uciskowe, najmniejszy rozmiar i wcale nie uciskały, ciekawe czy to tak ma być ;p kobieta która czekała ze mną to była cała jak Michelin(ten ludzik od opon), pierścionków nie mogła zdjąć, to plastrami zaklejali.
To chyba próżność, ale mnie te moje nogi po prostu odpychająMnie niestety też od kilku dni puchnięcie dopadło. Tak jak do 36tc miałam plus 5 kilo to teraz z dnia na dzień wody przybywa i aż patrzę na cyferki na wadze jednym okiemcodziennie więcej... Upały niestety bardzo się przyczyniają do takiego stanu rzeczy no ale jak wiadomo na końcówce to po prostu normalne takie gromadzenie wody w organizmie przed porodem. No musimy wytrzymać.
@Ithi czyli jest nadzieja skoro w 37tc było pozamykane a tydzień z hakiem później już się dziejedobrze piszę?
![]()
Ja niestety też nie za bardzo w tym temacieMamusie miala ktoras z was ze czop tak stopniowo odchodzil i bylo go coraz więcej??? Ile minelo do porodu?
Jej to z chwili na chwilę...To chyba próżność, ale mnie te moje nogi po prostu odpychają
Jakoś wszystko do tej pory znosiłam, jeśli idzie o ciążęAle na te nogi patrzeć nie mogę, blee
Tak masz rację, zapomniałam o tym, że przecież byłam równo tydzień temu na ktg i badaniu i wszystko było wtedy twarde i pozamykane, a równo tydzień później miękko i z rozwarciem.