reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Tak, 29 zł/msc się płaci po 30 dniach darmowego użytkowania. Ale ja zakładam po prostu nowe konto ;)

Pod każdym wykresem jest taka statystyka zawsze i wylicza na ile % możesz mieć już pozytywny test ciążowy. Pokazuje dni płodne, oblicza kiedy owu na podstawie twoich pomiarów temp.
Choć u mnie słabe chyba te objawy ciąży, bo jeszcze nie pokazuje w ogóle ile mam możliwości pozytywnego testu. No i punktów mam 24/100.

A odchodząc od tematu of, znów czuję jakby kulkę w gardle. Nie wiem czy to nie taka delikatna zgaga. Mam taki dyskomfort w gardle/przełyku. [emoji848]

reklama
Ale mnie boli jajnik! Masakra! Jutrzejsza temp i test już chyba decydujący będzie.
Lekki stres jest!
@martoosia04 a Ty kiedy testujesz?

Sama nie wiem już czy jest sens. [emoji849] M. mówi, że mam na chwile przestać sie tym zamartwiać. Dziś od rana temp. 36,98 niby niewielki spadek ale ja znów mam czarne wizje. [emoji849]
Chciałam wytrzymać do pon conajmniej z testem by mieć pewność. Na 3 dni przed @ już chyba dosc miarodajny.
I dziś pokazał mi of 18% pozytywnego testu... [emoji849] No zobaczymy jak dojdzie do co najmniej 80%.

Do góry