natka30
Fanka BB :)
Witam ja czekam na test :-) będę robiła 8 października :-)![]()
Świetnie, podobny termin jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ja czekam na test :-) będę robiła 8 października :-)![]()
Witaj! Gratulacje!Cześć Dziewczyny! To mój debiut na BB, debiut jeśli chodzi o testowanie i debiut jeśli chodzi o ciążęjesli chodzi o staranie to już z kolei nie debiut, bo staraliśmy się pół roku
no i dzień po spodziewanej @ testy wyszły pozytywne, beta przyrasta, USG w przyszłym tygodniu, bo pierwsze w czwartym tc nic nie pokazało. Objawy przed @ miałam chyba wszystkie możliwe, od rozstroju żołądkowego, przez ciągły katar, krwawienie implantacyjne aż po mdłości w dniu @. Teraz z kolei dolegliwości praktycznie żadnych [emoji14] gratuluję wszystkim czerwcowym Mamom i trzymam kciuki za starające się
![]()
No to ja jestem jakieś pół roku młodszaRównież gratuluję! Za trzy miesiące kończę 28przyznam szczerze, że mam spore obawy o to czy wszystko będzie w porządku i na razie nie wariuję ze szczęścia. Mam nadzieję, że dowiem się od Was mnóstwa ciekawych i ważnych rzeczy przez tę nadchodzące 9 m-cy
a który tydzień u Ciebie?
Oh to moje Bobo 4 dni starszeNo to ja jestem jakieś pół roku młodszarównież staram się nie popadać w euforię, ale przy tym myśleć pozytywnie.
Aplikacja pokazuje mi 4 tydz i 6 dzień, termin porodu 6.06.Wczoraj umówiłam pierwszą wizytę - 18.10 - mam nadzieję, że już usłyszę serduszko
![]()
Wiem, że koleżanka była na początku 6 tygodnia i jeszcze nie było serduszka, zestresowała się tylko niepotrzebnie... mi pani w recepcji do mojego ginekologa obliczyła dokładnie początek 7 tygodnia na wizytę. Może faktycznie warto żebyś przełożyła?Oh to moje Bobo 4 dni starszeja byłam u gin jak się tylko dowiedziałam, miałam przed sobą bardzo długą delegację i chciałam być pewna, że to faktycznie ciąża. Gin nic nie zobaczyła, kazała przyjść za dwa tygodnie czyli w 6 tygodniu. Zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie i czy nie lepiej przełożyć o tydzień.
Oj, może to tylko taki "straszak" i jakoś się uspokoi.Zaczynają mi chyba dokuczać ciążowe objawydziś cały dzień mnie muliło.... Jak myślałam o jedzeniu to aż mi się wszystko cofało, a przed chwilą jeszcze mi krew z nosa poleciała :| do tego zgaga....
Chyba zrobię tak jak mówisz..Wiem, że koleżanka była na początku 6 tygodnia i jeszcze nie było serduszka, zestresowała się tylko niepotrzebnie... mi pani w recepcji do mojego ginekologa obliczyła dokładnie początek 7 tygodnia na wizytę. Może faktycznie warto żebyś przełożyła?
Ciąża to taka trochę szkoła cierpliwości, musimy się jej nauczyć jakoś [emoji39] nie wiem jak wytrzymam do tego 18 października [emoji85] [emoji85] [emoji85]Chyba zrobię tak jak mówisz..