Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, to kwestia ułożenia. Pamiętam moje ostatnie USG (na początku 12 tyg.) to absolutnie pierwsze na co zwróciłam uwagę to wyrostek u mojego dzidziusia - pokazał się od razu i bardzo wyraźnie.
Po wyrostku ewidentnie jest dziewczynka, ale ginekolog tego nie potwierdzał więc nie czuję się madrzejsza od niego.Znasz już płeć??
Hahaha grandziaro[emoji23]Po wyrostku ewidentnie jest dziewczynka, ale ginekolog tego nie potwierdzał więc nie czuję się madrzejsza od niego.
Na grupie na fb jest zdjęcie mojego dzidziusia i komentarze nie pozostawiające złudzeń - Aleksandra W. - fotka z 15 listopadai jakieś kilkadziesiąt komentarzy, że dziewczynka na 100%. Jak okaże się chłopcem to narobię grandy na tej grupie xD
Ja spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro!Hej piekne moje . Ja dziś cały dzień kursowalam byliśmy na wycieczce a potem lekcje z cora i padam na twarz
... jutro wyczekane prenatalne. Nie wiem czy usnę [emoji4]
No pamiętam pamiętam [emoji4]dziękiJa spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro!)
Ja z kolei odbieram jutro pappe więc też przewiduję niespokojną noc...No pamiętam pamiętam [emoji4]dzięki
Jutro będziesz rozszyfrować mój wyrostek[emoji16][emoji6]Ja spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro!)