Uuu, Wow!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuchol jest widoczny nawet z rana i czuję już na pewno ruchy! Trzymam kciuki za dobre wieści i dziewczynkę!!Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Jutro o 9.00 pierwsza od 5ciu tygodniu wizyta. Zobaczymy czy nadal zostanie dziewczynka
![]()
Ślicznie wyglądaszJak Wam mija dzień?
Moje chłopaki tez szaleją....myślę że taki świąteczny chaos też sie odbija na dzieciach, za duzo ludzi, słodyczy, chaosu i mają prawo być nieznośne. Bynajmniej u nas da się to zaobserwować. Zobacz załącznik 928338
Maleństwo kulturalnie chce poczekać do weselaDzień dobry! Nic się dzisiaj nie wyspałam. Wieczorem zrobiłam sobie peeling kawowy i coś zasnąć nie mogłam. Może to przypadekDodatkowo tak mnie bolą plecy całe że nie mogę dłużej w jednej pozycji leżeć. Tż jęczał, że się cały czas kręcę. Zaraz musimy jechać ogarniać weselne sprawy. Tyle tego zostało, że nie wiem jak to zrobimy.
Zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Brzucha nie widzę specjalnie, ale do soboty to nawet lepiej.Zobacz załącznik 928418
Piękny brzuszek
Super! Mnie jakoś nikt nie śmiał dotykać po brzuchu - wręcz nie jestem w stanie stwierdzić czy by mi to jakoś bardzo przeszkadzało. Jedyne czego wymagali to "ujawnienia się" i opinania sukienki dla fajnych widoków, co dumnie czyniłam [emoji38][emoji38][emoji38]
Dziękuję [emoji8]Ślicznie wyglądasz))))