Paulaa28
Fanka BB :)
Masz jakiś krem godny polecenia ?Ja mam za przeproszeniem na dupie. Zaczęłam za szybko rosnąć w wieku nastoletnim. Teraz też pewnie nie uniknę rozstępów, ale że to moja pierwsza ciąża, to wolę dmuchać na zimne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz jakiś krem godny polecenia ?Ja mam za przeproszeniem na dupie. Zaczęłam za szybko rosnąć w wieku nastoletnim. Teraz też pewnie nie uniknę rozstępów, ale że to moja pierwsza ciąża, to wolę dmuchać na zimne.
Ja poprzestanę na aplikacji „moj kalendarzyk” pokazuje tak jak na usg od ginNa ciąża plus 4t5d na apce flo 5t6d
Ciąża+ wskazywała mi prawie idealnie, według USG tylko dzień młodsza ciąża.Na ciąża plus 4t5d na apce flo 5t6d
Ja nie, dopiero będę testować. Słyszałam, że fajna jest oliwka Hipp z Rossmana [emoji846]Masz jakiś krem godny polecenia ? [emoji3526]
Właśnie patrzyłam ostatnio na półkę w rossmanie z tego typu specyfikami, nie wiedząc co wziąć wzięłam kawę bez kofeinyJa nie, dopiero będę testować. Słyszałam, że fajna jest oliwka Hipp z Rossmana [emoji846]
Ja od wtorku nie pije kawy, odrzut totalny. Zawsze zaczynałam od niej dzień, a teraz już sam zapach powoduje nieprzyjemności [emoji1785]Właśnie patrzyłam ostatnio na półkę w rossmanie z tego typu specyfikami, nie wiedząc co wziąć wzięłam kawę bez kofeiny
Z kolei ja od pierwszego usg z automatu odrzuciłam cukier i nagle nie mam ochoty na nic słodkiego! :O Cuda się dziejąJa od wtorku nie pije kawy, odrzut totalny. Zawsze zaczynałam od niej dzień, a teraz już sam zapach powoduje nieprzyjemności [emoji1785]
Mięsa też nie jem [emoji1785] A z kolei w stronę słodkości ciągnie. Właśnie na salony wjechał budyń czekoladowy.Z kolei ja od pierwszego usg z automatu odrzuciłam cukier i nagle nie mam ochoty na nic słodkiego! :O Cuda się dzieją [emoji3526][emoji3526]
Kawę mogę pić, odrzuca mnie natomiast na mięso![]()
Jedzmy tak żeby czuć się dobrzeMięsa też nie jem [emoji1785] A z kolei w stronę słodkości ciągnie. Właśnie na salony wjechał budyń czekoladowy.