Malinowa123
Fanka BB :)
Musze przepracowac do konca miesiąca bo dostałam nowa umowę wiec do konca października to minimum ze popracuje, nauczę swoja nowa koleżankę na zastępstwo i wtedy bede myślała o zwolnieniu [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie idę na NFZ, zobaczymy jak będzie mnie ten ginekolog prowadził. Ale raczej na pewno prywatnie też będę umawiać wizyty.Dziewczyny planujecie chodzić do jednego ginekologa czy jeden prywatnie jeden na NFZ?![]()
Ja będę prowadzić ciążę u ginekologa z pakietu luxmedu. W poprzedniej ciąży byłam zadowolona i ogólnie jestem zadowolona z tej doktorki. Więc chcę aby i tą ciążę mi szczesliwie poprowadziła [emoji4]
Ale USG 12tyg i to okolo 20tyg jakoś oraz pod koniec ciąży 3D robiłam (i będę robić) również prywatnie u lekarza który pracuje w szpitalu w którym ponownie chciałabym robić. U niego też się umawiałam na CC, ale nie wyszło bo syn przyszedł na świat dzien wcześniej [emoji4]
W pakiecie mam też cały komplet badań więc i badania na szczęście bezpłatne [emoji4]
Ja już najchętniej bym poszła, bo pracuje w przedszkolu jako nauczyciel i się stracham, że pojawi się choroba zakaźna. Rok temu o tej porze była bostonka [emoji3525] No ale ostatecznie lekarz zdecyduje. Zobaczymy, co mi powie ten, który będzie prowadził moją ciążę. W środę pierwsze spotkanie.