DobrzeCzy dobrze wzrosła?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DobrzeCzy dobrze wzrosła?
Przyrost hormonu jest w normieCzy dobrze wzrosła?
Nie znam się, ale tutaj na forum dziewczyny pisały że betę robi się w odstępach dwu dniowych i wtedy oblicza się jej prawidłowy przyrost.Właśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.
Trzymam za Ciebie kciuki... Kiedy masz wizytę? A masz już stwierdzoną ciążę wewnątrzmaciczną? Bo ja się boję pozamacicznej...Właśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.
Mi ona wcześniej bardzo ładnie rosła, teraz chciałam sprawdzić po prostu jednorazowo jak wysoka jest przed jutrzejszą wizytą u ginekologa, a tu taki szokNie znam się, ale tutaj na forum dziewczyny pisały że betę robi się w odstępach dwu dniowych i wtedy oblicza się jej prawidłowy przyrost.
Nie zamartwiaj się na zapas. Będę się za Ciebie modlić i trzy ac kciuki żeby wszystko było dobrze. :*Mi ona wcześniej bardzo ładnie rosła, teraz chciałam sprawdzić po prostu jednorazowo jak wysoka jest przed jutrzejszą wizytą u ginekologa, a tu taki szok![]()
Jutro, dziękuję, ale chyba już straciłam nadzieję, że może być dobrze. Poprzednią ciążę, zakończoną poprzez diagnoze pustego jaja podobnie miałam, też robiłam kilka razy bete, wszystko prawidlowo do momentu 1500, później przestałam i nic z tego jednak nie było. Teraz właśnie sobie przypomniałam jak było ostatnim razem i poszłam na tą bete, która wlasciwie nic mi nie dała. Poszłabym jutro na kolejną, ale czy to coś w ogole da robić w odstępie jednego dnia? Z kolei jeśli zrobię w sobote, to wynik bedzie dopiero w poniedziałek wieczorem.Trzymam za Ciebie kciuki... Kiedy masz wizytę?
DziękujęNie zamartwiaj się na zapas. Będę się za Ciebie modlić i trzy ac kciuki żeby wszystko było dobrze. :*
Ale jest przyrost. A to przecież nie musi być książkowo. Ja bym się nie nastawiała negatywnie. Może skoczyła beta kilka godzin później. Najważniejszy jest obraz USG :* dopóki on czegoś nie wykluczy to nie można się załamywać i mieć czarnych myśliWłaśnie mam wyniki badań, chyba też sie będę musiała z Wami pożegnać. W zeszły piątek, 4 października beta 1592, dzisiejsza beta, po 6 dniach wynosi zaledwie 3400, czyli o dużo za mało, według internetowych obliczeń, jest poniżej normy.