hehe, mój mąż też na początku chciał JanaTeż chciałam dać Adam ale mąż się nie zgadza. On by chciał mieć Jana, a mnie krew zalewa jak słyszę od teściowej zrobienia Jasiu, Jasiek itd.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe, mój mąż też na początku chciał JanaTeż chciałam dać Adam ale mąż się nie zgadza. On by chciał mieć Jana, a mnie krew zalewa jak słyszę od teściowej zrobienia Jasiu, Jasiek itd.![]()
A jeszcze teściowa mi się wtrąca z tym Janem, bo dziadek mojego męża tak się nazywał. Szkoda że oni swoich dzieci po nieboszczyka h nie nazywali. Zablokowałam ja żeby nie dzwoniła do mniehehe, mój mąż też na początku chciał Jana) A ja kategorycznie Nie chciałam. Do Adama też nie byłam przekonan na 100%, ale teraz lubię <3
hahahaa, dokładnie tak samo dziadek mojego męża tak się nazywałA jeszcze teściowa mi się wtrąca z tym Janem, bo dziadek mojego męża tak się nazywał. Szkoda że oni swoich dzieci po nieboszczyka h nie nazywali. Zablokowałam ja żeby nie dzwoniła do mnie![]()
Heh u mnie odwrotnie, dwóch synówA w ogóle to jestem synem zachwycona, bo poza nim mamy w domu 2 córkimąż by chyba nerwicy dostał
Trzymam kciuki żeby tak byłoHeh u mnie odwrotnie, dwóch synówwięc by przydała się córka
jeszcze trochę i się też przekonam .
Mąż to by chciał syna, mi za to każdy życzy córki,a za to mi jest obojętne chyba aby całe i zdroweTrzymam kciuki żeby tak było![]()
Córki maja 12 I 6 latMąż to by chciał syna, mi za to każdy życzy córki,a za to mi jest obojętne chyba aby całe i zdrowew jakim wieku masz córki ? Ja chłopaków mam już dużych bo 12 i 9 lat
Nie duża różnica pomiędzy namiCórki maja 12 I 6 lat![]()
Ja też bym chciała córkę, chociaż wiadomo najważniejsze aby było zdroweCórki maja 12 I 6 lat![]()