hehe, mój mąż też na początku chciał JanaTeż chciałam dać Adam ale mąż się nie zgadza. On by chciał mieć Jana, a mnie krew zalewa jak słyszę od teściowej zrobienia Jasiu, Jasiek itd.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe, mój mąż też na początku chciał JanaTeż chciałam dać Adam ale mąż się nie zgadza. On by chciał mieć Jana, a mnie krew zalewa jak słyszę od teściowej zrobienia Jasiu, Jasiek itd.![]()
A jeszcze teściowa mi się wtrąca z tym Janem, bo dziadek mojego męża tak się nazywał. Szkoda że oni swoich dzieci po nieboszczyka h nie nazywali. Zablokowałam ja żeby nie dzwoniła do mniehehe, mój mąż też na początku chciał Jana) A ja kategorycznie Nie chciałam. Do Adama też nie byłam przekonan na 100%, ale teraz lubię <3
hahahaa, dokładnie tak samo dziadek mojego męża tak się nazywałA jeszcze teściowa mi się wtrąca z tym Janem, bo dziadek mojego męża tak się nazywał. Szkoda że oni swoich dzieci po nieboszczyka h nie nazywali. Zablokowałam ja żeby nie dzwoniła do mnie![]()
Heh u mnie odwrotnie, dwóch synówA w ogóle to jestem synem zachwycona, bo poza nim mamy w domu 2 córkimąż by chyba nerwicy dostał
Trzymam kciuki żeby tak byłoHeh u mnie odwrotnie, dwóch synówwięc by przydała się córka
jeszcze trochę i się też przekonam .
Mąż to by chciał syna, mi za to każdy życzy córki,a za to mi jest obojętne chyba aby całe i zdroweTrzymam kciuki żeby tak było![]()
Córki maja 12 I 6 latMąż to by chciał syna, mi za to każdy życzy córki,a za to mi jest obojętne chyba aby całe i zdrowew jakim wieku masz córki ? Ja chłopaków mam już dużych bo 12 i 9 lat
Nie duża różnica pomiędzy namiCórki maja 12 I 6 lat![]()
Ja też bym chciała córkę, chociaż wiadomo najważniejsze aby było zdroweCórki maja 12 I 6 lat![]()