Nerwicówka35
Fanka BB :)
Ja mam podobnie. Jakbym w kroku czuła. Niby jest ok wszystko. Ale strach zawsze jest.
Konsultowałam się już z lekarzem i położną, to zwykłe rozciaganie macicy i wiązadeł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam podobnie. Jakbym w kroku czuła. Niby jest ok wszystko. Ale strach zawsze jest.
Czyli panikujemy, jak zwykle. Ja wczoraj rozmawiałam z położna, powiedziała, że nawet całodzienne kłucia, pobolewanie i skurcze są normalne, o ile nie są regularne co 10-20minut i nie nasilają się, no wtedy to może zwiastowac przedwczesny poród. Jeśli jest nieregularnie albo boli cały czas, jak mnie wczoraj, to trzeba wziąć nospę i poleżeć. A propos, nospę można brać bez obaw przez całą ciążą nawet do 3dziennie. Tak powiedziało mi 2 lekarzy i położna.![]()
Napisałam do CiebieHej dziewczyny mam wyprawkę dla dziewczynki od r. 56 do nawet 74 i zależy mi na wymienię na wyprawkę dla chłopca może któraś chciała by się wymienić. Zapraszam na priv. Pozdrawiam
Też słyszałam o tym wózku. My się zdecydujemy na espiro next avenue- któraś z Was miała?Hej dziewczynki.
W czwartek przyszły mi materiały i w weekend zajmowałem się wyprawką. Mam już rożek, 2 komplety kocyków z poduchami, pieluszki tetrowe i muślinowe i z flaneli.
Paula ja na bank kupię x- landera, bo bardzo byłam z niego zadowolona, tylko jeszcze nie wiem jakie kolory.
AS oby szybko zapalenie puściło. Jeśli chodzi o Clotrumazolum to ja kiedyś używałam kremu przy intencjach, ale on łagodził i pomagał.
Ja już mam wózek, nosidełko dostaliśmy w prezencie , ciuszkow już też coraz więcejU mnie początek 24tyg a mała też kopie tak nisko, uczucie jakby w pęcherz..pewnie tak ma byćJak przygotowania do wyprawki? Macie upatrzony wózek?
Ja miałam jeszcze gorsze wyniki moczu i prawdopodobnie nadal mam... Dostałam antybiotyk, ale niewiele pomógł, zrobiłam posiew i na szczęście nie mam żadnej bakterii, lekarz powiedział że tak już pewnie będę miała, nic groźnego się nie dzieje i mam się nie martwić, za miesiąc mocz do kontroliHej dziewczyny jestem tu nowa u mnie 24 tydzień ciąży. Dziś robiłam ogólne badanie moczu erytrocytu świeże wyszły 10-20 co mnie martwi w czwartek mam wizytę u swojego lekarza. Czy któraś z was miała podobny wynik?