Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym chciała w miarę szybko bo zbliża się stresujący czas w pracyDziewczyny od kiedy planujecie iść na L4?
Sama nie wiem, myślę że może po pierwszych prenatalnychDziewczyny od kiedy planujecie iść na L4?
dobrze, ze to nie był PanAriszka superrrr!!!
hahah jezu jaka jestem zakrecona. mialam teleporade z enel medu, bo chcialam poprosic o skierowanie na te wszystkie badania. pani przemila mi na koniec zyczyla "powodzenia w ciazy" a jej na to "nawzajem"![]()
CzekamyJa właśnie czekam na drugi wynik bety. Jestem dobrej myśli, liczę że będzie powyżej 100
Ja jestej od dzis. Mam cieza fizycznie praceDziewczyny od kiedy planujecie iść na L4?
Sama nie wiem, myślę że może po pierwszych prenatalnychja co prawda mam pracę zdalną cały czas, ale jednak w pracy trzeba się skupić i wysiedzieć 8h [emoji16] zobaczymy co też powie moja ginka. A Ty?
CudownieKochane jestem po wizycie! Pecherzyk jest ❤ Ogolnie wszystko wyglada ok, mam komplet badan do zrobienia, luteine, jestem juz na zwolnieniu wiec ja i kropka bedziemy odpoczywac ❤ Jestem dobrej mysli! Za tydz kolejne usg![]()